Борщівським відділом Чортківської місцевої прокуратури розпочато та здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом отруєння людей у одному із закладів громадського харчування в м. Борщів, за ч.1 ст. 325 КК України ( Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).
Лабораторні дослідження виявили збудник сальмонели у м’ясі курки, яку споживали того дня люди у закладі та згодом звернулись до медиків із скаргами про розлади здоров’я. Розслідування триває.
Довідково: Санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання у виді штрафу, арешту або обмеження волі на строк до трьох років, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер