Неповнолітній вкрав 200 гривень, пиво і соняшник та заробив кримінал

Неповнолітній вкрав 200 гривень, пиво і соняшник та заробив кримінал

17– річний мешканець Кременецького району відповідатиме за вчинення крадіжки з магазину.

Молодик проник до сільського магазину аби викрасти пиво та соняшникове насіння.

Про крадіжку поліцейським повідомив власник магазину магазину. Вранці він виявив пошкодженими металопластиокві двері і  відчинену касу. Звідти злодій викрав двісті гривень, а з полиць зникли ще десяток пляшок пива і  декілька пачок соняшникового насіння.

Злодійкуватого нічного гостя поліцейські розшукали. Ним виявився студент одного з місцевих навчальних закладів. Хлопчина вже потрапляв в поле зору правоохоронців.  Задля розваги він вирішив забратися в крамницю, впевнений у своїй безкарності. Однак відповісти перед Законом все ж доведеться.

Відео дня

Читайте також: Зловмисників, які пограбували скриньку для пожертв, затримали на Тернопільщині
 

Власник ще підраховує збитки, а кременецькі поліцейські відкрили кримінальне провадження згідно частини 3 статті 185 ККУ. Тривають слідчі дії, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: Любителів безкоштовного шопінгу зафіксували камери спостереження

Довідка: Стаття 185. Крадіжка передбачає:

1. Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) -карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

2. Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, - карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

3. Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

4. Крадіжка, вчинена у великих розмірах, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

5. Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анна Батіг

    коли нарешт1 п.5 буде в д11 т1 що державу об1крали на м1льйони 1 м1льярди на вол1 1 знову рвуться до влади  або переховуються за кордоном
  • ВолодяУкраїна!!!

    ростиславе  герасемчук тебе злови знов зе бобік =)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up