Нетверезі водії обманюють патрульних, аби уникнути відповідальності

Нетверезі водії обманюють патрульних, аби уникнути відповідальності

За ніч з 24 на 25 січня патрульні склали 5 протоколів на водіїв, які керували автомобілем у стані сп’яніння. З них – четверо нетверезих водіїв, один – в стані наркотичного сп'яніння.

 

У водія Daewoo Lanos патрульні виявили ознаки наркотичного сп'яніння. Водій погодився пройти огляд у медичному закладі, де підозри інспекторів підтвердились.

37-річний водій Audi 100 після того, як патрульні зафіксували порушення правил дорожнього руху та наказали зупинитись, вирішив обманути інспекторів. Чоловік різко зупинив авто посеред дороги та пересів на пасажирське крісло. Правопорушник переконував, що він не керували автомобілем. При цьому водій в автомобілі був сам.

Ще один, 31-річний водій автомобіля Mercedes-Benz, побачивши екіпаж патрульних, пришвидшив рух. Інспектори зупинили водія за порушення ПДР. Чоловік також пересів на пасажирське місце.

Відео дня

Як зазначають інспектори, таким чином водії намагаються уникнути відповідальності. Патрульні наголошують, що, згідно статті 40 ЗУ "Про Національну поліцію", усі ці моменти зафіксовані на нагрудному відеореєстраторі. 
На порушників охоронці порядку склали протоколи за ст. 130 ( Керування у стані сп'яніння) КУпАП.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володимир

    Якщо немає водія на місці, а є тільки пасажир - поліція мусить чекати доки не зявиться водій! Які можуть бути претензії до пасажира?

    Якщо є якесь відео - воно мусить бути предявлене пасажиру, якого підозрюють в керуванні.

    Якщо відео не предявляється - це автоматично означає, що такого відео немає!

    В такому випадку поліція має право передати матеріали до суду, і в тому числі відео, а суд буде вирішувати.

    Пасажир нічого не зобовязаний предявляти, або проходити якісь перевірки.

    Є презумпція невиноватості людини - всі перевірки, або штраф після рішення суда!
  • Діонісій

    закон є законом, бухнув, то відповідай, а нехер придумувати щось.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up