Невідомі винесли з будинку золото і срібло: люди підозрюють рома на чорному "Мерседесі"

Невідомі винесли з будинку золото і срібло: люди підозрюють рома на чорному  "Мерседесі"

Більше 20 золотих прикрас, срібні вироби та півтори тисячі гривень викрали невідомі з помешкання жительки Зборівського районі. Про зникнення цінних речей власники повідомили на лінію "102". 

За словами потерпілих, цінні речі були сховані у будинку. Оскільки в них не було потреби, то вони до сховку не заглядали. Зникнення виявили 4 серпня. Потерпілі стверджують, що востаннє бачили прикраси 27 липня.  

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці кажуть, що в будинок невідомі залізли через вікно, яке господарі залишили відчиненим, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Власники прикрас підозрюють у крадіжці чоловіка ромської національності. Його вони бачили біля свого будинку за кілька днів до виявлення зникнення коштовностей. Невідомий йшов через їхній город, а після цього сів у чорний Mercedes, в якому було ще четверо людей. Того дня потерпілі не звернули увагу на сторонніх осіб.

Відео дня

Даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР відповідно до статті 185 частина 3 ККУ -  Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, що завдала значної шкоди потерпілому та розшукують крадіїв.

Працівники поліції звертаються до мешканців міста та області зберігати цінні речі у важкодоступних місцях.

Повідомляйте про всіх підозрілих іноземних осіб, які з’являються у вашому районі. За найменшої підозри щодо сторонніх, яких ви помітили біля будинку, квартири, на паркувальних майданчиках поблизу торгових центрів, повідомляйте дільничного інспектора, патрульних або телефонуйте до чергової частини на лінію "102". Намагайтеся запам’ятати прикмети підозрілих осіб.

 

Обов’язково повідомляйте дільничного інспектора поліції, чергову про приїзд у ваш населений пункт «чужих» автомобілів, особливо коли пасажири – особи кавказької чи ромської національностей. Обов’язково запишіть номерні знаки транспортних засобів, занотуйте якісь прикмети непроханих гостей, щоб у разі потреби повідомити правоохоронцям.

 

Не пускайте у квартиру чи будинок сторонніх осіб, навіть якщо вони представляються працівниками соціальних служб, працівниками газової служби чи водоканалу для перевірки показників лічильника. Перевірте їхні документи.
 
Не користуйтеся послугами незнайомців для придбання дефіцитних товарів за низькою ціною.

Будьте пильними та стежте за власним майном.

 

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/nevidomi-obikrali-pomeshkannya-v-zborivskomu-rajoni/

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачать з різних мікрорайонів міста. «20 хвилин» дізнаються подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up