Невідомий у камуфляжі пошкодив вісім автівок на Злуки (ОНОВЛЕНО)

Невідомий у камуфляжі пошкодив вісім автівок на Злуки (ОНОВЛЕНО)
  • У Тернополі чоловік, який був одягнений у військову форму, наніс пошкодження ножем семи автомобілям. Автівки були припарковані у дворі будинку, що на вулиці Злуки, 5А.
  • Поліція оголосила невідомого у розшук. На якому етапі зараз пошуки та яка відповідальність очікує на чоловіка – «20 хвилин» дізнались.  

Про кримінальну подію, яка трапилась на масиві «Сонячний», у редакцію повідомила тернополянка Ольга. Вона надіслала нам відео з одного із місцевих Інстаграм-пабліків, яке опублікували 10 липня. На короткому ролику видно, як чоловік у військовій формі рухається тротуаром та нівечить ножем перші кілька припаркованих поруч автівок. Жінка з перших уст розповіла більше подробиць ситуації. Якби приїхала раніше, її авто теж би прорізали.

Пані Ольга мешкає у під’їзді, поблизу якого і трапився інцидент. Це відбулось 10 липня приблизно о 16 годині, додає вона. Жінка повернулась додому і побачила у дворі багато поліцейських. Спершу вона пройшла повз і не звернула увагу. Згодом вийшла, аби перепитати у сусідів, що сталось.

Відео дня

– Як виявилося, чоловік у військовій формі попрорізав ножем машини, які стояли на парковці. Не колеса, а саме капоти, багажники… Він просто собі йшов, і автомобілі, які стояли там – понівечив. Я відразу почала обдивлятись свою автівку, бо завжди припарковую її саме на тому місці. Але, на щастя, «запізнилась» і все сталось перед тим, як я приїхала, – каже вона.

За словами тернополянки, невідомого того ж дня почали розшукувати. За даними поліції, попередньо всього чоловік пошкодив 7 автівок. «Якщо ви впізнали дану особу, або знаєте його місце перебування, телефонуйте на «102», – оголосили розшук на сторінці ГУНП у Тернопільській області.

– Допомогли записи на камерах відеоспостереження, які встановлені на наших під’їздах. Бо спершу ніхто цього чоловіка не міг упізнати. Але вже 11 липня його зловили – у продуктовому магазині неподалік. Пошкоджені автівки – належать моїм сусідам та мешканцям будинку, – обурюється Ольга.

Загрожує обмеження волі до 5 років

За словами речника ГУНП у Тернопільській області Сергія Крети, дана кримінальна подія дійсно трапилась 10 липня. А підозрюваного, який пошкодив автомобілі, затримали 11 липня.

12 липня об 11:25 на офіційному сайті поліції з’явились деталі у справі чоловіка. Правоохоронці підозрюють у вчиненні хуліганських дій 33-річного тернополянина.

Невідомий серед білого дня у дворі одного з будинків на проспекті Злуки в обласному центрі пошкодив вісім автівок.

– До співробітників Тернопільського районного управління поліції звернулася жителька обласного центру із повідомленням про те, що у дворі однієї багатоповерхівки, що на проспекті Злуки, якийсь чоловік пошкодив її автомобіль. Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що невідомий з допомогою предмета, схожого на ніж, пошкодив вісім автівок, що були припарковані поруч. З опису очевидців та з допомогою відео з камер спостереження поліцейські оперативно встановили особу чоловіка. Ним виявився раніше судимий за хуліганські дії житель обласного центру, – йдеться у новині.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 Кримінального кодексу. За хуліганські дії тернополянину загрожує обмеження волі на термін до п’яти років. Наразі вирішується питання про оголошення підозри, пише відділ комунікації поліції.

 

Читайте також:

Скандальне будівництво на Шпитальній призупинили. І це лиш початок, обіцяє поліція

У Білій під час бійки загинув чоловік

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Читач43

    Мусора- вам мабуть буде дивно- це не форма ЗСУ- А просто рагуль! За що ви отримуєте бойову доплату у 30 тисяч??? ДЕБІЛИ!! Які по камерах не можуть нікого встановити!!!!мусора з тисячним штатом з зарплатою від 40 тис. грн !!!на куя ви потрібні???
  • Batinich Tetjana

    Можливо він раняний в голову і тому має дипресію на авто . Відпустити. .
    До лікаря.
  • Alina Alina

    Це тим ухилянтам.Я розумію,його,думаю,що тим,хто відлинював від окопів,буде непереливки,як повернуться ветерани

    Kaktus reply Alina Alina

    Чому не воюєш сама?
  • Віка Віка

    Тепер таких випадків буде багато, люди після війни і не таке роблять. Згадайте авганців, багато з них хто попав у банди, які займались кришуванням вибиванням грошей та вбивствами ... Тому це тільки початок, ось коли закінчиться війна і повернуться тисячі людей з поломаною психікою, які вбивали інших людей ... ось тоді буде ....

keyboard_arrow_up