Обережно! Злодії почали сезон полювання на велосипеди

Обережно! Злодії почали сезон полювання на велосипеди

Одразу шість велосипедів викрали невідомі зловмисники з гаража 49-річного тернополянина. Усю родину залишили без улюбленого транспорту.

Чоловік помітив крадіжку 16 лютого, та каже, що не навідувався до гаражу декілька днів. Злодіям цього було достатньо – зірвавши навісний замок, викрали увесь транспорт. За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження

Поліцейські нагадують - потрібно подбати про надійність зберігання двоколісного транспорту. До весни залишилося зовсім небагато, тож незабаром багато краян пересяде на велосипеди.

За статистикою найчастіше їх викрадають із під’їздів, сходових кліток, сушильних приміщень.Навіть кодовий замок не завжди вбереже від крадіжки. Умілі крадії знайдуть спосіб проникнути всередину. Далі справа кусачок - і кріплення до перил вже не допоможе.

Відео дня

Не забувайте про надійні замки на дверях підвалу гаражних приміщеннях , якщо ті не охороняються. На другому місці – громадські місця. Найчастіше здобиччю злодія стають велосипеди, залишені біля торгових центрів, супермаркетів, вишів та кафе.

Якщо вже залишаєте свій ровер у людному місці, подбайте про надійне захисне кріплення, а краще декілька.

Найнадійніше місце – власне помешкання. Краще знайти місце в квартирі, аніж залишитися без двоколісного транспорту.

Якщо ж неприємність уже трапилася, негайно повідомляйте про злочин поліцейських

Збільшити шанси на те, що викрадений транспорт правоохоронці вам повернуть допоможуть наступні поради:

 - якщо крадіжка уже сталась, то відразу повідомте про це поліцейських;

 - зберігайте усі документи які вам видали при покупці: чек, гарантійний талон на велосипед, запишіть номер рами. Зазвичай він розміщений на ній знизу, повідомляє відділ комунікації НП Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up