Одногрупники хотіли вбити дівчину: склом від розбитої пляшки тричі перерізали горло

Одногрупники хотіли вбити дівчину: склом від розбитої пляшки тричі перерізали горло
  • Із тілесними ушкодженнями та різаною раною шиї до лікарні потрапила мешканка Кременецького району.
  • Травмували дівчину її ж одногрупники.
  • Причини нападу встановлювали правоохоронці.

В ізоляторі тимчасового тримання опинилося двоє неповнолітніх. 16-річним жителям одного з районів області інкримінують частину 2 п.12 статті 115  КК України - умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

За попередньою інформацією, 23 вересня троє студентів вищого професійного училища краю, серед яких двоє хлопців та дівчина, вирішили відпочити. Із собою взяли пляшку горілки. Запивали алкоголь солодкою водою. Проте спиртного їм не вистачило і вони попросили перехожого докупити вина. Розпивали спиртні напої діти у закинутих приміщеннях.

Під час відпочинку дівчина стала насміхатися над хлопцями. Їм це не сподобалося і вони почали бити подругу палкою. Остання захищалася. Втратила свідомість неповнолітня після того, як один із одногрупників придушив її. Аби подруга не розповіла про те, що сталося, він схопив скло від розбитої пляшки та тричі спробував перерізати горло.

Відео дня

Потерпілу хлопці залишили стікати кров'ю, а самі продовжили відпочинок у райцентрі.

- Десь за годину дівчина прийшла до тями і змогла самостійно дійти до гуртожитку, - повідомив Петро Тихович, начальник відділу ювенальної превенції Тернопільської області.  - Вже там комендант викликала швидку.

Лікарі кажуть, що дівчина "родилася в сорочці", оскільки вижила після побоїв і порізів. Скло зачепило кілька разів сонну артерію, але не перерізало її. Стан неповнолітньої середньо-стабільний. Студентка змогла вказати на своїх нападників.

Підозрюваних правоохоронці затримали відповідно до статті 208 КПК. Хлопці в усьому зізналися. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Тривають слідчі дії, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Marcus Aurelius

    Спиртне продавати тільки людям від 21-го року. За продаж неповнолітнім - уголовка або примусові роботи 1 рік в залежності від тяжкості злочину (вік і градус).

    Marcus Aurelius reply Marcus Aurelius

    Є правда дещо ефективніше. Держава може створити відділ для соціального просвітлення - найняти піарщиків, які будуть займатись соціальною "рекламою" проти деградації, тупості, алконавтизму, і всякого існування на дні моралі та інтелекту. Викупить рекламні квоти на каналах, встановить потужні мотивуючі бігборди, виб'є квоти в міносвіти на спеціальні предмети в школах де будуть аналізувати деградуючі типи поведінки і куди вони приводять, як досягати успіхів як себе реалізувати в житті. Вийдучи із школи дитина має знати чітко що і як робити дальше.
    Раніше соціально-моралізуючу функцію  носила більшою мірою релігія. Вона давала людям мораль, цінності, принципи життя. Зараз релігія суттєво відійшла на задній задній план. І ті, хто не знайшов іншого джерела життєвих принципів, цінностей і моралі - поплив а деколи стік на саме дно життя.
  • Цьвек

    Ти моє кохання
    Я твоя любов
    Ти мені давала
    А я тебе не грав
  • Иришка Карапулька

    Людяність в молодому поколінні вимирає😢
  • Liuda Ivanitska

    Діти по 16 років, і на  стільки жорстокі! Це Жах!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up