Олександра Запісоцького, який стріляв в людей у барі на Шептицького, досі не знайшли

Олександра Запісоцького, який стріляв в людей у барі на Шептицького, досі не знайшли
  • У поліції кажуть: мають напрацювання, однак чоловіка ще не затримали.
  • Просять усіх, хто впізнав людину на фото, має інформацію щодо його місця перебування, телефонувати: (0352) 27-11-70, 27-11-71, (067) 259-15-18.

Поліція ще не затримала 40-річного Олександра Запісоцького, який днями влаштував стрілянину в барі на вул. Шептицького у Тернополі.

Нагадаємо, двоє людей потрапили до лікарні внаслідок стрілянини у барі «Каріна».

Інцидент стався 17 травня близько 17.30.

Відео дня

Одному пораненому надали допомогу і відпустили додому. Інший – у лікарні. В нього травми грудної клітки та губи.

Поліція порушила кримінальне провадження та розшукує нападника. Це – 40-річний Олександр Запісоцький.

  • Порушене кримінальне провадження за ч 4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство із застосуванням зброї, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета.

На місці події поліція з’ясувала, що між двома компаніями виник конфлікт. Словесний переріс в потасовку і один з чоловіків вистрелив з пістолета.

  • Це був пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовим кулями, - каже Сергій Крета. – Чоловік здійснив з нього декілька пострілів в сторону другої компанії.

Поранення отримали двоє тернополян. 41-річний - в лікарні з травматичним пораненням грудної клітки та нижньої губи. 51-річному також підстрелили грудну клітку. Однак після надання меддопомоги його відпустили додому.

Нападника поліція оголосила в розшук.

  • Працівники поліції з’ясували, хто стріляв, кому належить зброя, - каже Сергій Крета. - А чоловіка, який здійснював постріли, оголосили в розшук.

Як з’ясувалось, це Запісоцький Олександр Анатолієвич, 1978 р.н., раніше судимий.

Якщо ви впізнали зловмисника, маєте інформацію щодо його місця перебування, телефонуйте у Тернополі (0352) 27-11-70, 27-11-71, (067)259-15-18.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сестра

    Ось чому поліція перевіряє легкові автомобілі та автобуси при виїзді із тернополя. Сашко, сестра тебе любить. Все буде добре. [email protected]

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up