Олександра Запісоцького, який влаштував стрілянину в барі на Шептицького, ще не знайшли

Олександра Запісоцького, який влаштував стрілянину в барі на Шептицького, ще не знайшли

Чоловік й надалі перебуває у розшуку. Тому у поліції просять усіх, хто впізнав людину на фото, має інформацію щодо його місця перебування, телефонувати: (0352) 27-11-70, 27-11-71, (067) 259-15-18

Олександра Запісоцького, який стріляв у барі на Шептицького і при цьому поранив двох людей у травні цього року, не знайшли. Чоловік досі перебуває в офіційному розшуку.

Долею стрільця цікавились читачі «20 хвилин», коли зайшла мова про резонансне затримання патрульною поліцією підозрюваного у трьох вбивствах Михайла Феськіва.  

Нагадаємо, внаслідок стрілянини у барі «Каріна» 17 травня близько 17.30, двоє людей отримали поранення. Одному пораненому надали допомогу і відпустили додому. Інший – потрапив до лікарні. В нього були травми грудної клітки та губи. Поліція тоді порушила кримінальне провадження та розшукує нападника. Це – 40-річний Олександр Запісоцький.

Відео дня
  • Порушене кримінальне провадження за ч 4 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство із застосуванням зброї, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета.

На місці події поліція тоді з’ясувала, що між двома компаніями виник конфлікт. Словесний переріс в потасовку і один з чоловіків вистрелив з пістолета. Це був пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовим кулями, каже Сергій Крета.

Чоловік здійснив з нього декілька пострілів в сторону другої компанії.

  • Працівники поліції з’ясували, хто стріляв, кому належить зброя, - каже Сергій Крета. - А чоловіка, який здійснював постріли, оголосили в розшук. Це Запісоцький Олександр Анатолієвич, 1978 р.н., раніше судимий.

Якщо ви впізнали зловмисника, маєте інформацію щодо його місця перебування, телефонуйте у Тернополі (0352) 27-11-70, 27-11-71, (067)259-15-18.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віка

    А як його можуть знайти, якщо працівники кримінальної поліції забирали гроші в людей на вокзалі. І думаєте когось посадили чи посадять? Товариші журналісти, можете зробити статтю щодо тих оборотнів в пагонах. Гарантую що нікого не посадили і не посадять, максимум умовно, реальних термінів ніхто не отримав і не отримає !!! Журналісти, переконайте мене, що я помиляюсь ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up