Пасажирка звинуватила таксиста у зґвалтуванні

Пасажирка звинуватила таксиста у зґвалтуванні
  • Дорогою водій, погрожуючи ножем, вимагав від дівчини інтимної близькості.
  • Шокована дівчина не пам’ятала нічого, окрім того, що водій був одягнений в чорне, не мав двох пальців на руці і дав після близькості свій номер телефону.

Про зґвалтування повідомила патрульних сьогодні близько 6 ранку тернополянка.

  • Виклик надійшов близько 6 ранку 30 січня від дівчини, яка повідомила, що її зґвалтував таксист, - розповіли у прес-службі управління патрульної поліції м. Тернополя.

Дівчина розповіла поліцейським, що під ранок вийшла з клубу «Алюр» і хотіла їхати додому. Сіла у вільне таксі. Дорогою водій, погрожуючи їй ножем, вимагав від дівчини інтимної близькості.

Коли патрульні приїхали до тернополянки, вона була дуже переляканою і сильно плакала.

Відео дня

Шокована дівчина не пам’ятала нічого, окрім того, що водій був одягнений в чорне, не мав двох пальців на руці. Лишень пригадала, що після скоєного з нею, жартуючи, попросила номер телефону у водія, мовляв, аби наступного дня знову зустрітись. Номер телефону дівчина передала поліцейським.  

Під виглядом клієнтки одна з патрульних зателефонувала за вказаним номером і викликала дане таксі до «Чікен-хату». Коли чоловік під’їхав на замовлення на автомобілі «Ланос», у нього поцікавились, які рейси виконував останнім часом. Той зізнався, що нещодавно віз дівчину з «Алюру». Патрульні помітили, що у водія не було двох пальців на руці. 

При поверхневій перевірці авто було виявлено два предмета, схожих на ножі, повідомили патрульні. 

  • Водія доправили до міського відділу поліції, так само, як і його жертву, - повідомили у прес-службі патрульної поліції. – Дівчину для того, аби написала заяву на свого кривдника.

Деталі читайте згодом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (81)
  • Герасимчук Ростислав

    таке враження ніби вона щось цінне втратила, та дала та й дала.

    Астахова Інна reply Герасимчук Ростислав

    Щоб ти так дав..
  • Ткаченко Наталя

    Таки правда є продовження історії у цього таксиста уже були проблеми з законом а це значить що очко вже розтаскане.хто ставив мінуси значить його також туди пер.лили.Напишіть відчуття ви щасливі як ваше очко після цього 6- чекаю відповіді від 6.Ви заглотували по самі яйка чи ні ще напишіть
  • Ігор

    Я би увів кримінальну відповідальність за розголошення у пресі деталей подій до закінчення слідства. Наприклад, вийде все навпаки, "але осад залишиться". Думаю, всі знайомі як дівчини. так і таксиста в курсі, і вже кожний робить висновки в міру своєї ментальності. Але. чесно кажучи, дєрьмецом історія попахує.
  • Савина Оксана

    можна багато сьогодні говорити, звинувачувати все, всіх і кожного: таксиста, дівчину, поліцію, журналістів, раннiй час доби, уряд, президента ... але! існує адже медецинська експертиза, поліграф в кінці кінців!

    злочин або його відсутність потрібно довести.

    що там було і як було знають сьогодні тільки дві людини.

    на даному етапі я співчуваю тим, хто постраждав у цій ситуації більше всіх: сім'ї обох сторін. МАМИ, ДРУЖИНА, ДІТИ-ТРИМАЙТЕСЯ! Я ВІРЮ В Божу СПРАВЕДЛИВІСТЬ, В Божий суд! а ви тримайтеся. сил вам!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up