Патрульні почали ганяти ромів біля автовокзалу

Патрульні почали ганяти ромів біля автовокзалу
  • Біля медичних гуртожитків сталась сутичка між циганами і патрульними, повідомила тернополянка.
  • Патрульні кажуть, що просто провели з ромами профілактичну бесіду. Одній жінці стало погано, їй викликали швидку.

Про інцидент, який стався ввечері 18 серпня, "20 хвилин" повідомила читачка Ольга.

- Проходила повз, побачила, що патрульні "повалили" на землю цигана, було чути крики, - розповідає тернополянка. - Коли поверталась, вже була швидка. Це місце давно облюбували цигани. Сміття після них поприбирали комунальники і поскладали в мішки. А зранку на цьому ж місці знову були цигани, правда вже менше.

Відео дня

Нагадаємо, цигани перетворили територію біля автовокзалу на звалище та туалет.

В патрульної поліції зазначають, що не ділять людей за якимось критеріями: національність, соціальним статусом тощо. Якщо виявляють підозрілих - перевіряють. 

- Ввечері надійшло повідомлення про те, що біля магазину "Щедрик" дитина ромської національності бігає біля дороги без нагляду, - повідомили в прес-службі патрульної поліції. - Коли прибули на місце, дитини вже на місці не було, але патрульні вирішили оглянути прилеглу територію. В одному з дворів  побачили кількох ромів, і патрульні провели їм профілактичну бесіду про неприпустимість порушення громадсього порядку, заборону вживати спиртрні напої у публічних місцях. Одній жінці стало погано, їй викликали швидку. Бійки чи сутичок не було. У відділок для встановлення особи нікого не забирали. 

В цілях забезпечення належного санітарного стану у місті та особистого спокою громадян просять запобігати отаборенню громадян ромської національності на вулицях Тернополя та викликати 102.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Катюша

    то якесь нашестя і ніхто не може дати раду?

    Anonymous reply Катюша

    дзвоніть в патрульку, а то всі думають, шо хтось то має за них робити
  • Арнольд

    та які з ними можуть бути профілактичні бесіди?
  • Леся Павлик

    Молод
  • Jura Barabash

    Нах... їх вобше з міста вивезти....

    валерія reply Jura Barabash

    вони так і звичайних неугодних почнуть вивозити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up