Після нічного інциденту під "Рукавичкою" на Героїв Крут досі купа крові

Після нічного інциденту під "Рукавичкою" на Героїв Крут досі купа крові
  • Про ймовірну бійку поруч із магазином "Рукавичка" читачі повідомили редакцію 7 серпня.
  • У поліції кажуть, вночі "буянив" неадекватний наркозалежний. Його вже доправили до наркології.

- На Героїв Крут, біля супермаркету "Рукавичка", щось сталось, напевне, вночі, - телефоном до редакції розповіла читачка Ірина. – Там досі купа крові. Може, якась бійка. Але наслідки очевидні – на асфальті досі чимало крові. Ніхто її не змиває. Люди проходять повз, всі зупиняються, дивляться, розпитують один одного. Кажуть, ніби когось сильно побили.

Що трапилось вночі на Героїв Крут, ми поцікавились в ГУ Нацполіції в області. Там розповіли, що бійки не було. Біля супермаркету вночі «буянив» наркозалежний молодий чоловік.

- О 00.20 на лінію 102 поступило повідомлення від тернополянина, що на Героїв Крут якийсь чоловік поводиться неадекватно, - повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції в області. – На місце виїхав поліцейський патруль. З’ясувалось, що це наркозалежний чоловік, перебуває на обліку в наркодиспансері. Його й доправили до наркології. 

Відео дня

Із власних джерел знаємо, що чоловікові 30 років. Звуть його Дмитром. І він наркоман "зі стажем". У нього цілий букет хвороб.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    Тут водою не обійдешся, якщо то чудо мало цілий букет хвороб як тут пишуть, то з великою ймовірністю у нього явно є якийсь гепатит і тут вже треба обробляти спеціальним розчином.
  • Леонид Звигинцев

    Пост тупо НІ ПРО ЩО!
    Журналістам і Редакторам дизлайк
  • Khrystyna Veretianna

    Також би здалось помити хоч водою..
  • ihor babey

    Bio Hazard!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up