Поблизу Тернополя під час руху поїзда випала 27-річна жінка

Поблизу Тернополя під час руху поїзда випала 27-річна жінка

Трагедія трапилась поблизу села Великий Глибочок 11  травня. Із поїзда випала молода жінка. ЇЇ госпіталізували в лікарню.

Під час руху потяга Львів -Черкаси близько 11 травня з вікна випала 27-річна жінка уродженка села Заозерна Тульчинського району Вінницької області.

Внаслідок падіння потерпілу з політравмою госпіталізували в обласну лікарню.

У Тернопільській дирекції залізничних перевезень про причини інциденту не говорять. Мовляв, усі питання - до правоохоронців.

Відео дня

- Така подія була, - каже головний інженер Андрій Гнатюк. - Жінка їхала у Вінницю. Чому вона випала - не знаємо. Наше завдання - вчасно надати потерпілій допомогу. 

Пан Гнатюк лише уточнює, що жінка випала під час руху. Потяг у даному населеному пункті не зупинявся.

Молоду жінку помітив машиніст поїзда, який проїжджав повз кювету, де вона лежала. Чоловік і викликав швидку.

- Ми отримали повідомлення о 15.34. Потерпіла - жителька Вінницької області, 1992 р.н. У неї були: політравма, струс головного мозку, черепно-мозкова травма, відкритий перелом правого передпліччя, закрита травма живота, шок ІІ ступеня. Через сильну кровотечу жінка ледь могла говорити, їй навіть складно було назвати своє ім'я та прізвище. Вона сказала, що випала з поїзда, але подробиць не розповідала, - говорить заступник директора Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак. 

За словами правоохоронців, потерпіла їхала з Вінниці до Львова. Вона сиділа у компанії хлопців. Потім вийшла і щезла. Побачили її уже неподалік станції Великий Глибочок Тернопільського району.

- За попередніми даними, жінка відкрила в тамбурі двері та вискочила. Що стало причиною такого вчинку, з'ясовуємо. Взяли у неї і кров для перевірки на вміст алкоголю. Мама потерпілої каже, що донька раніше зверталась за медичною допомогою в  психоневрологічний диспансер, - говорить начальник відділу комунікації ГУНП в області Сергій Крета. 

Подію зареєстрували в журналі єдиного обліку звернень громадян з позначкою "нещасний випадок".

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Людмила Черней

    Спочатку написано випала з викна?А дали пишут видкрила двери в тамбури ?
  • Виктория Твердохлеб

    Тут все змішано з трьох чорирьох статтів напутано, напевне п'яний писав, її дійсно зіштовхнули а проводниця забула говорить двері закрити. Їхали бандіти з нею в вагоні, і нікуди вона раніше не зверталася  це вони  придумали
  • Анонім

    Хто його знає ,а може її згвалтували ,а потім викинули з поїзда ,або вона сама викинулась після згвалтування.
  • Маряна Ковальова

    Тут не розбереш толком,чи з вікна чи з дверей випала?І як можна з вікна випасти в поїзді?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up