Поліцейську з Тернополя засудили до семи років за привласнення наркотичних засобів

Поліцейську з Тернополя засудили до семи років за привласнення наркотичних засобів

Прокурор довів у суді, що поліцейська упродовж грудня 2020 – березня 2021 року пошкодила пакети з наркотичними засобами, що зберігалися як речові докази, і використала їх вміст на власний розсуд.

У Тернополі до 7 років позбавлення волі засудили працівницю поліції за привласнення наркотичних засобів – речових доказів у справах. Про це повідомила Тернопільська обласна прокуратура.

– Тернопільський міськрайонний суд визнав винною у заволодінні наркотичними засобами та психотропними речовинами в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, поліцейську з обліку та збереження речових доказів і озброєння сектору логістики одного з територіальних підрозділів ГУНП в Тернопільській області (ч. 2, 3 ст. 308 КК України), – йдеться у повідомленні прокуратури.

Відео дня

Жінці призначили покарання – сім років позбавлення волі з конфіскацією майна, з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконання адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих функцій на три роки.

Прокурор довів у суді, що поліцейська упродовж грудня 2020 – березня 2021 року, будучи відповідальною за прийняття та зберігання речових доказів у територіальному підрозділі поліції, пошкодила пакети із канабісом та особливо небезпечною психотропною речовиною, і використала їх вміст на свій розсуд.

Наразі, нагадує прокуратура, вирок не набрав законної сили.

 

Читайте також:

Тернопільська поліцейська обчистила пакунки з речовими доказами: забрала канабіс та особливо небезпечні наркотики

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Mariya Pankysh

    А в м.Бучачі обидві поліцейські після  відкритого кримінального провадження і направлення справи в Бучацький районний суд ,про підроблення протоколів,дальше працюють!
    То і так дивно ,що хоч одну посадили....
  • Аня Трембач

    Мало😡😡
  • Марія

    Значить,що не може без наркоти.
  • Галинка

    Трохи замало дали

keyboard_arrow_up