Понад мільйон гривень заплатила жителька Почаєва за «поради» екстрасенса

Понад мільйон гривень заплатила жителька Почаєва за «поради» екстрасенса
  • Упродовж двох місяців жителька Кременеччини чи не щодня телефонувала своїй «рятівниці», а після розмови бігла до банку, аби переказати за послуги від 30 до 60 тисяч гривень.
  • Тепер жінка не розуміє, як могла витрачати такі гроші.

Бажаючи покращання родинного добробуту та особистого щастя, жінка винесла з помешкання усе, що впродовж багатьох років економили та відкладали її родичі. Дізнавшись, що донька витратила родинні заощадження на телефонні розмови з невідомою особою, яка назвалася екстрасенсом на ім’я Олена, батьки прийшли до поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

До співробітників Кременецького відділу поліції звернулася і сама жителька Почаєва. З її слів, в одній із соціальних мереж вона побачила оголошення про те, що люди з надзвичайними здібностями допоможуть впоратися з усіма життєвими проблемами. Зателефонувавши за вказаним номером, жінка отримала контакти начебто екстрасенса. З ним розмови, як її уже попередили, були платні.

Відео дня

Упродовж двох місяців жителька Кременеччини чи не щодня телефонувала своїй «рятівниці», яка представилася Оленою, а після розмови бігла до банку, аби розрахуватися за послуги. Роздруківки з оплати рахунків свідчать, що 20-хвилинні балачки вартували по тридцять – шістдесят тисяч гривень. Тепер жінка не розуміє, як могла витрачати такі гроші.

Зі слів родичів, на послуги екстрасенса, про які вони не знали, адже донька нічого нікому не говорила, донька витратила понад 20 тисяч доларів та 12 тисяч євро.

Відомості за даним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу. Поліцейські намагаються встановити осіб, причетних до шахрайських дій, а краян застерігають від подібного вирішення життєвих негараздів.

Довідка 

Стаття 190. Шахрайство

ч 4. Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою, — карається позбавленням волі на строк від п'яти до 12 років з конфіскацією майна.

Читайте також

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (65)
  • Володимир Кравченко

    Десь 20 років назад в Україні офіційно був дозвіл після рішення

    " авторитетних комісій " практикувати представникам нетрадиційної медицини і, здається, екстрасенсам.
  • Галинка Свінціцька- Трач

    Зароблені важкою працею , такі гроші не розкидаються !
  • Андрій Струк

    Заборони тих екстрасенсів і ворожбитів,прирівняти їхню діяльність до хуліганської.Людина в біді за кожну соломинку хапається,а інформаційний простір перенасищений тою нечистю,людина в горі клює на то а ті наживаються.
  • Марія Фіялка

    Людина яка немає віри в Бога,не просить допомоги в Господа ,а шукає проблеми на свою голову,ось і маємо приклад,якби довірила свої проблеми Богу,ходила б в церкву.просила допомоги в Господа,життя змінилось би,але люди шукають легкого шляху вирішенням своїх проблем,йдуть по різних шахраях,думають,ось заплачу гроші і проблема вирішина.Але спочатку треба попросити прощення в Бога,ми ж люди не святі грішимо,робимо комусь зло,а життя нам повертає все це зло бумерангом.Живи з Богом,будеш мати душевний спокій,не роби нікому зла,ніхто тобі назад це зло не буде повертати.Тому,що скивджена людина молиться до Бога,просить в нього допомоги ,чисто-сердечно просить прощення за свої прогрішення,Господь чує наші щирі молитви і зло повертається тій людині,від якої зло прийшло.Треба вірити,надіятись на Бога і не грішити

    Марія Фіялка reply Марія Фіялка

    Anatoly Vivchar кожен судить по собі,а тут московити з Почаєва недоречні.Кожна людина сама вибирає шлях свого життя.Як живем,так і маємо.Як кажуть в народі:Без Бога не переступиш і порога.З давних давен люди старші говорили:молитва до Бога така сильна-що залізо ломить,маєш віру в Бога,маєш добре,спокійне і щасливе життя.

    Anatoly Vivchar reply Марія Фіялка

    Марія Фіялка церкви такий же розвод, просто дешевше

keyboard_arrow_up