Понад пів тисячі п'яних водіїв виявили на Тернопільщині від початку війни

Понад пів тисячі п'яних водіїв виявили на Тернопільщині від початку війни

За 98 днів війни тернопільські поліцейські перевірили більше 200 тисяч осіб.

Щодня правоохоронці області несуть службу в посиленому режимі та забезпечують охорону громадського порядку. В період воєнного стану поліцейські спільно з працівниками інших силових структур несуть службу на блокпостах, патрулюють вулиці та реагують на повідомлення населення, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

З початку війни правоохоронці Тернопільщини перевірили 210093 особи. Оператори лінії «102» прийняли 54183 дзвінків від мешканців області, які просили про допомогу. Лише в травні поліцейські опрацювали понад 22000 викликів.

Загалом в період з 24 лютого по 31 травня слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань 4159 повідомлень. Більшу частину злочинів, а саме 873 становлять нанесення тілесних ушкоджень, 712 крадіжок, 330 шахрайств та 361 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. За всіма фактами правоохоронці краю проводять досудове розслідування.

Відео дня

Окрім цього за вказаний період на території області співробітники поліції виявили 523 водія, 163 з них в травні, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. На порушників склали адмінпротоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські й надалі посилено забезпечуватимуть охорону громадського порядку на території області та звертаються до мешканців краю з проханням дотримуватися встановлених обмежень. Нагадуємо про дію комендантської години, яка триває в період з 23:00 по 05:00 та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Читайте також Конфісковані авто вже немає де ставити! Що буде з машинами, які вилучають у водіїв напідпитку?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up