П'яного водія з підробленими документами виявили у Тернопільському районі

П'яного водія з підробленими документами виявили у Тернопільському районі

Поліцейський офіцер Білецької громади виявив нетверезого водія з підробленими документами.

 

 

На автодорозі поблизу села Великий Глибочок офіцер поліції помітив водія, який рухався з порушеннями Правил дорожнього руху. Зупинивши його, виявив, що керманич перебував напідпитку.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

— У четвер, 14 березня, близько 20 години поліцейський офіцер Білецької громади Юрій Яржемський, проводячи профілактичні заходи на території обслуговування, виявив поблизу села Великий Глибочок водія автомобіля Audi, який рухався підозріло. Поліцейський зупинив керманича. Під час спілкування з ним офіцер громади помітив, що чоловік перебуває у нетверезому стані. Освідування за допомогою приладу «Драгер» показало, що вміст алкоголю в крові водія майже у 8 разів перевищував допустиму норму, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Також під час перевірки документів чоловіка було встановлено, що його водійське посвідчення містить ознаки підробки. Згідно з наявними базами даних кермувальник ніколи не отримував посвідчення водія, що сам і підтвердив. Чоловік зізнався, що придбав підроблений документ. Водійське посвідчення поліцейські вилучили та направили на експертизу.

Правопорушник – 40-річний житель села Великий Глибочок. Поліцейські склали на нього адміністративний протокол за керування авто у нетверезому стані (ст. 130 КУпАП).

Також за фактом використання завідомо підробленого документа розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Санкції статті передбачає покарання від штрафу до двох років обмеження волі.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли про водія маршрутки, який спочатку їздив напідпитку, а потім з підробленими документами.

 

Читайте також:

Патрульні виявили у водія «липове» посвідчення. Оригінал належить іншій людині

Спочатку їздив напідпитку, потім з підробленими документами. Чи повернеться на маршрут скандальний водій?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up