Різані рани на руках: у Тернополі врятували 23-річну жінку, яка хотіла покінчити життя самогубством

Різані рани на руках: у Тернополі врятували 23-річну жінку, яка хотіла покінчити життя самогубством

Небайдужий громадянин та патрульна поліція врятували жінку, яка хотіла піти з життя через сварку з чоловіком.

6 липня патрульні отримали повідомлення від небайдужого чоловіка, що на вулиці Об'їзній, біля мосту стоїть жінка із видимими порізами на руках.

Інспектори, не гаючи ні хвилини, прибули за вказаною адресою, де на них чекав заявник. Чоловік розповів патрульним, що дівчина побігла в лісосмугу. Охоронці порядку подалися на пошуки. Вже за лічені хвилини, вони виявили жінку 1997 року народження, яка мала видимі різані рани на руках. Патрульним вдалося заспокоїти її та зупинити кровотечу до приїзду швидкої медичної допомоги.

В ході бесіди, громадянка розповіла охоронцям порядку, що вона хотіла покінчити життя самогубством через сварку з чоловіком. Спільно із медиками, поліцейські доставили громадянку до психоневрологічної лікарні для подальшого лікування.

Відео дня

Читайте також: Чемпіон України з бодібілдингу покінчив життя самогубством
 

Нагадаємо, наприкінці червня працівники поліції також врятували хлопця, який був за крок до самогубства

В понеділок, 29 червня, близько 2 години ночі під час патрулювання місцевості, працівники групи реагування патрульної поліції помітили в лісовому масиві, поблизу села Ладичин, Теребовлянського району, невідомий силует. Підійшовши ближче вони побачили чоловіка, який намагався покінчити життя самогубством через повішання. Незнайомець вже був петлі, коли правоохоронці підійшли до нього. Вони зняли краянина та надали йому домедичну допомогу до приїзду швидкої. Ним виявився житель села Микулинці, Теребовлянського району, 1998 року народження.
 

Читайте також: Біля Збаразького кільця поліція, рятувальники та медики. Знімали чоловіка з рекламного щита

Чоловіка, який хотів стрибнути з мосту біля Політехнічного, врятували випадковий перехожий та патрульні
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Наташа

    Ыза дебыла нетреба бережыть
    Себе жынки мужики того нестоять
  • Володимир

    Повага за вміння і компитентність працівникам поліції ***Дівчині,щоб все у неї налагодилось***** "чоловікові", ініціатору подібного  по більше мозгів^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  • Марія Бойчишин

    Не бачу хто заспокоює ту бідну дівчину, але ви молодець!!!
  • Тетяна Тимчій

    Не судіть чужого, бо ніхто не знає що кожного чекає!
    А дівчинці бажаю швидкої реабілітації і побільше приємних ситуацій. Знайти гідну людину, яка це все адекватно сприйме і буде опорою і підтримкою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up