Секс-індустрія по-тернопільськи: повії обслуговували по 5 клієнтів в день і брали 700 грн за півгодини

Секс-індустрія по-тернопільськи: повії обслуговували по 5 клієнтів в день і брали 700 грн за півгодини
  • Сутенерці Марині 41, і вона з Дніпра. Жінку вже раз судили за сутенерство на Cході, коли, до речі, бізнес у Тернополі процвітав. Але тоді вона отримала умовний термін. Тепер надовго сяде за грати.
  • Повії із Запорізької і Житомирської областей. З клієнтів, яких обслуговували на зйомних квартирах у Тернополі, брали за годину 1 200 грн. Але більшість чоловіків замовляли секс-послуги на пів години. Це їм обходилось у 700 грн.  
  • Чим закінчилася ця справа? 

41-річну жительку Дніпра Марину Л. засудив днями міськрайонний суд за сутенерство і звідництво та надовго відправив за грати. Жінці «додали» невідбутий термін покарання – знову таки за сутенерство. Коли Мелітопольський суд Запорізької області у квітні 2020 р. судив жінку та призначив «умовний» термін покарання, вона на повну розгорнула секс-бізнес у Тернополі.

Жінка домовилась з трьома дівчатами про спільний бізнес – вони надаватимуть сексуальні послуги, а вона шукатиме клієнтів, візьме на себе всі організаційні питання та забезпечить «дах». За це повії віддаватимуть Марині половину заробітку. А такса була сталою: пів години за 700 грн і година – 1 200.

Альона, Катя і Карина взялись до роботи.

Відео дня

Перший клієнт був об 11, останній близько опівночі

Марина винайняла квартири у різних частинах Тернополя – на вул. Князя Острозького,  Хмельницького, Орлика, Протасевича, Лозовецькій та Вояків дивізії «Галичина». І порадила дівчатам розмістити рекламу своїх послуг на одному з сайтів у рубриці «еротичні послуги». Там був зазначений перелік послуг, які надають дівчата, і номер мобільного, за яким клієнти могли б зв’язатись з повіями. Марина наголошувала, що проститутки самі повинні особисто відповідати на отримані телефонні дзвінки та повідомляти клієнтам час, місце та вартість надання сексуальних послуг. А після того, як домовились, звітувати про все сутенерці Марині.

12 листопада працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, разом з слідчим управлінням та під процесуальним керівництвом Тернопільської місцевої прокуратури провели обшуки у двох помешканнях. Оперативники виявили та вилучили сім-картки, мобільні телефони, гроші.

Працівники поліції довели причетність підозрюваної до більш як 35 фактів втягнення у заняття проституцією, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. За словами начальника відділу БЗПТЛ Олександра Буняка, незаконний бізнес жінка розпочала з метою власного збагачення та заради стабільного джерела доходу. Працювати повією сама не хотіла, а тому знайшла через оголошення чотирьох дівчат, які погодилися надавати сексуальні послуги за гроші і ділитися своїм заробітком з організаторкою.

Першого клієнта Альона обслужила об 11 ранку, останнього – о 21.00 у винайнятій квартирі на вул. Острозького. Лишень протягом цього дня клієнтів було п’ятеро. Щоправда, ніхто з них не зазіхнув на годину секс-утіх – усі п’ятеро чоловіків платили по 700 грн за пів години. Наступного дня клієнт був один і той під вечір. Якщо вже спромігся на годину утіх, то плати за 1 200 грн.

Між клієнтами часом були хвилина-дві перерви

Робота кипіла. Щодня Альона приймала клієнта, а той кількох. Часом, згідно з матеріалами справи, між клієнтами були хвилина-дві перерви ؎ і далі за роботу. День-два жінка могла передихнути, а ближче до весни «переїхала» на квартиру на Протасевича.

З кінця травня до середини липня чи то в Альони була відпустка, чи правоохоронці не змогли відшукати доказів про обслуговування клієнтів, але у повії був застій.

16 липня 2020 року, по обіді, жінці знову подзвонив спраглий до любощів за гроші клієнт.

 Альона ж цього чоловіка приймала вже у помешканні на Хмельницького.

А з вересня  2020 р. до роботи приступила Катерина. У неї були «офіси» на Лозовецькій та Вояків дивизії Галичина. І обслуговувала Катя максимум одного-двох клієнтів в день. Часом в роботу включалась й Карина.  

Допитана в судовому засіданні обвинувачена сутенерка Марина винною себе визнала. І відмовилась від дослідження доказів у суді.

Тернопільський міськрайсуд засудив жінку до позбавленні волі строком на чотири роки і два місяці, приєднавши невідбутий термін покарання. За проведення експертиз жінка сплатить до державної казни 10 460,80 грн.

На вирок суду може бути подано апеляційну скаргу до Тернопільського апеляційного суду через Тернопільський міськрайонний суд протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

А дівчата-повії відповідатимуть у суді, згідно з Адміністративним кодексом України, повідомили у відділі комунікації поліції. І скоріш за все відбудуться штрафом.

 

Читайте також:

Судитимуть сутенерку, яка організувала незаконний бізнес у Тернополі

Любов за гроші. Як працюють "нічні метелики" у Тернополі — ми перевірили (ЕКСКЛЮЗИВ "20 ХВИЛИН", 18+)

Серед клієнтів є відомі в Тернополі начальники та політики. Повія розповіла ексклюзивні подробиці

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Roma Maks

    Така он на задньому плані стоїть в трусах шо піською втяне, пережує і через жопу виплюне як жувачку яка вже втратила свій смак
  • Ігор Пораденко

    то якийсь тераріумз гіпопотамами на фото

    Taras Kurchaba reply Ігор Пораденко

    Ігор Пораденко ті інші то ескорт
  • Sasha Pavelkovsky

    Що за хлопці пішли. Скоро будуть замовляти 15 хвилин.
  • Alex Freeman

    Нажаль у спадок від совкових часів нам дістався цей нездоровий псевдоморалізм.

keyboard_arrow_up