Судитимуть сутенерку, яка організувала незаконний бізнес у Тернополі

Судитимуть сутенерку, яка організувала незаконний бізнес у Тернополі

Клієнтів дівчата приймали на орендованих квартирах. Працювали вахтовим методом.

Сутенерство, вчинене щодо кількох осіб повторно інкримінують оперативники Тернополя уродженці Дніпропетровської області. Працівники поліції довели причетність підозрюваної до більш як 35 фактів втягнення у заняття проституцією, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За словами начальника відділу БЗПТЛ Олександра Буняка, незаконний бізнес жінка розпочала з метою власного збагачення та заради стабільного джерела доходу. Працювати повією сама не хотіла, а тому знайшла через оголошення чотирьох дівчат, які погодилися надавати сексуальні послуги за гроші і ділитися своїм заробітком з організаторкою.

Клієнтів сутенерка шукала через інтернет, де розмістила оголошення про обслуговування на території Тернополя. Клієнтів дівчата приймали на орендованих квартирах. Працювали вахтовим методом.

Відео дня

Підозрювану раніше притягували до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин в Запоріжжі. Проте тоді вона відбулася умовним терміном покарання. Тепер жінка відповідатиме у суді згідно частини 2 статті 303 ККУ.

Читайте також Любов за гроші. Як працюють "нічні метелики" у Тернополі — ми перевірили (ЕКСКЛЮЗИВ "20 ХВИЛИН", 18+)
Серед клієнтів є відомі в Тернополі начальники та політики. Повія розповіла ексклюзивні подробиці (ВІДЕО)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Павло Павло

    Поліція + Суди = гімно
  • Павло Павло

    А тим хто платять і кому дають мусорам працюють дальше
  • Павло Павло

    Знайшли тих хто не платив
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up