Сидітиме 4, 5 роки у тюрмі, за те, що пограбувала лежачого інваліда

Сидітиме 4, 5 роки у тюрмі, за те, що пограбувала лежачого інваліда
  • Гроші безпомічний чоловік тримав під подушкою. Це були заробітки за оренду земельних паїв.
  • Раніше мешканка Козівського району вже була у в’язниці. Тепер повернеться туди знову.

6500 тис грн. викрала раніше судима мешканка Козівського району у чоловіка, прикутого до ліжка. Той не міг пересуватись, відповідно, ніяк не міг захиститись від жінки, що його пограбувала.

Днями Бережанський районний суд проголосив вирок: засуджено винну особу за ч.2 ст.186 КК України до 4 років 6 місяців позбавлення волі.

  • Теребовлянською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом грабежу, вчиненого у жовтні 2018 року стосовно чоловіка з інвалідністю, - повідомили у прес-службі прокуратури області. - Досудовим розслідуванням встановлено, що жителька одного із сіл Козівського району, перебуваючи у будинку свого знайомого з обмеженими можливостями, вирішила заволодіти грошима, які потерпілий отримав напередодні в якості орендної плати за земельні паї і зберігав біля себе під подушкою.

Застосувавши насильство до безпомічної особи, раніше судима громадянка заволоділа грошовими коштами в сумі 6500 грн та покинула місце вчинення злочину, кажуть у прокуратурі.
За результатами судового розгляду та дослідження здобутих доказів щодо обвинуваченої особи і принципової позиції прокурора, Бережанським районним судом засуджено винну особу за ч.2 ст.186 КК України до 4 років 6 місяців позбавлення волі.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up