Спіймали підозрюваного у гучному вбивстві тернопільського таксиста (ОНОВЛЕНО)


Спіймали підозрюваного у гучному вбивстві тернопільського таксиста (ОНОВЛЕНО)

Вбивство тернопільського таксиста розкрили. Одного із підозрюваних затримали, інший у розшуку.

Нагадаємо, що нещодавно убили молодого тернопільського таксиста. Тіло знайшли в лісосмузі

Батько знав, що з сином не все гаразд ще у вечір зникнення. До поліції звернувся лишень о 6 ранку наступного дня. У поліції констатують: втратили час.

  • До нас звернувся тернополянин з інформацією, що пропав його син, - розповів т.в.о. начальника головного управління нацполіції в області Олександр Богомол. – Розповів, що напередодні ввечері син підібрав біля «Корони», що поруч з центральним автовокзалом, двох клієнтів. В 21.30 батько подзвонив – син повідомив, що під’їжджає до Шумського району. О 23.00 батько передзвонив знову. Але незнайомець йому відповів, що син заправляється бензином на автостанції.

Тієї миті батько зрозумів, що виникла проблема, сталась біда. Бо машину, якою керував син, заправляли газом. Через декілька хвилин старший чоловік знову набрав номер сина. На тому кінці дроту почув лише шарудіння.

Відео дня
  • На жаль, батько звернувся лише о 6 ранку наступного дня, - каже Олександр Богомол. -  Ми підняли на ноги всі райвідділи, які були по маршруту руху таксиста. Виявили авто і буквально за кілька метрів від нього труп.

Подія сталась вже на території Хмельниччини – через 50 м від закінчення Тернопільської області.  

- Однак ми залучили до роботи над цією справою всіх оперативників, лабораторію, слідчих, адже працювали у рамках провадження щодо зникнення людини, - каже Олександр Богомол. - Була повністю відпрацьована інформація по маршруту руху, по свідках, очевидцях. А також – по можливих злочинцях.  

Через день затримали одного з підозрюваних. При ньому вилучили речові докази. Потерпілого пограбували – у нього викрали обручку, забрали гроші, документи і телефон. Ця особа на даний час вже арештована, каже Олександр Богомол.

Як нам стало відомо, підозрюваний – мешканець Тернопільщини і вже мав кримінальне минуле.

Іншого підозрюваного поки що не затримали.  Він – іногородній. Більше інформації поліцейські, кажуть, надати не можуть, мотивуючи таємницею слідства.

Нагадаємо, це вже другий летальний випадок нападів на таксистів за останні півроку. 25 грудня 2015 р. у Підволочиську вбили жінку-таксистку. Тоді підозрюваних затримали протягом кількох діб. Ними виявились 16-ти і 18-річний хлопці. Розслідування цієї справи підходить до завершення. Гальмували процес додаткові експертизи, адже підозрювані щораз міняли покази, стверджує очільник тернопільської поліції.

- На мою думку, таксистам варто подбати по додаткові засоби безпеки, - каже Олександр Богомол. – Підбирати клієнтів на вулиці небезпечно.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Щоб їх пе ..олили в очко щоб воно було синє буде посирав  буде со.ав в зоні кілометри ..їв   може готувати помало розробляти свою с.аку
  • Анонім

    . – Підбирати клієнтів на вулиці небезпечно.

    Анонім reply Анонім

    а на зупинці - всі "благородні" клієнти? Раніше повідомляли, що він "не підібрав на вулиці", а на автовокзалі взяв пасажирів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up