Справу щодо вбивства 18-річної Діани на Теребовлянщині її залицяльником невдовзі передадуть у суд

Справу щодо вбивства 18-річної Діани на Теребовлянщині її залицяльником невдовзі передадуть у суд
  • Трагедія трапилась у селі Воля Теребовлянського району 14 вересня. 18-річну дівчину ножем зарізав її знайомий, з яким вона, за версією правоохоронців, перебувала у близьких стосунках.
  • 34-річного чоловіка затримали майже одразу.  Невдовзі кримінальне провадження передадуть у суд.

Вбивство 18-річної Діани із села Воля Теребовлянського району у вересні минулого року, яке сколихнуло Тернопільщину, невдовзі розглядатиме суд.

- Зараз кримінальне провадження щодо вбивства 18-річної дівчинки із села Воля на Теребовлянщині - на завершальній стадії, - повідомив начальник головного управління національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол. - У січні-лютому, я думаю, що ми завершимо розслідування та передамо справу в суд. Підозра оголошена, зараз на стадії ознайомлення з матеріалами. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Одразу за кілька днів після вбивства 34-річному колишнього залицяльнику дівчини обрали міру запобіжного заходу. На час слідства він перебуває у слідчому ізоляторі.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому повідомили про підозру за статтею 115 частина 1 ККУ — умисне вбивство. Одна з версій вбивства, яку розглядають слідчі — ревнощі. Міру запобіжного заходу йому обрали 16 вересня у Тернопільському міськрайонному суді - 60 діб під вартою. У ході проведення допиту у скоєному чоловік зізнався, свою вину визнав та пообіцяв сприяти досудовому розслідуванню.

Нагадаємо, 14 вересня дівчина відпочивала у Микулинцях. Потім вона повернулась додому із друзями.

Колишній залицяльник, якому 34 роки,  зустрів компанії дорогою. Чоловік наніс дівчині кілька ножових поранень і втік. Дівчину врятувати не змогли. Вона померла дорогою до лікарні. Чоловіка правоохоронці затримали під ранок у смт. Микулинці. 

Як повідомляв раніше  відділ комунікації поліції Тернопільської області, близько десяти ножових поранень в руки та область грудної клітки наніс 34-річний чоловік своїй знайомій. 18-річна дівчина від отриманих травм померла дорогою до лікарні.

Редакція "20 хвилин" продовжує стежити за ходом слідства, щодо вбивства дівчини. Про судові засідання повідомимо згодом. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • UpToNoGood

    Урок для всіх:  якщо маєте справу із неврівноваженою людиною, яка може бути схильна до агресії - уникайте ситуації коли ваші дії приведуть цю людину у відчай. - Щоб уникнути помсти.
    Для цього, коли збираєтесь розчарувати людину - старайтесь повідомити їй це мягко, зберігаючи повагу та емпатію до її становища.
    Була б це ситуація як у даному випадку, чи ділових відносин, чи будь-якого іншого характеру. Зберігайте чесність, повагу, та емпатію із людьми. Йдучи таким шляхом в житті, ви не будете переживати, що вас підріжуть в підїзді, чи ваших дітей викрадуть по дорозі із школи за певні ваші жорсткі дії в минулому із людьми.
  • АНАТОЛІЙ

    Гандон цей залицяльник , забрав життя такої гарної дівчини !

    АНАТОЛІЙ reply АНАТОЛІЙ

    Віталій , навіщо ти сперечаєшся ?

    Віталій Володимирович reply АНАТОЛІЙ

    Serhii Radishevskyi це в тебе расизм ділиш людей на сорти і кого вбивати , а кого ні )

    Serhii Radishevskyi reply АНАТОЛІЙ

    Віталій після «неїби мені мазга» тему закрито.

    Віталій Володимирович reply АНАТОЛІЙ

    Serhii Radishevskyi читай уважно що він написав і неїби мені мозг

    Serhii Radishevskyi reply АНАТОЛІЙ

    Чи то реторика? Верівно неумістна

    Serhii Radishevskyi reply АНАТОЛІЙ

    Віталій Володимирович  хворий, слідкуй за своїми думками і вираженнями. Людське життя не гра для ревнощів.

    АНАТОЛІЙ reply АНАТОЛІЙ

    Віталій Володимирович  немає різниці , він убив людину !

    Віталій Володимирович reply АНАТОЛІЙ

    АНАТОЛІЙ а якщо дівчина не «гарна» ( хоча це суб’єктивна думка ) тоді можна закрити очі .
    Вбив дівчину , але вона була так собі страшненька , а ну ок , якщо страшна тоді йди собі Вася )

    ... тай таке
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:40 8-річна дитина постраждала в аварії у Тернополі 13:00 На Тернопільщині прощаються із захисником Михайлом Хоминим 12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up