Сусіди розповіли про подружжя, яке знайшли мертвим у квартирі на Дружбі

Сусіди розповіли про подружжя, яке знайшли мертвим у квартирі на Дружбі
В квартирі, де жило подружжя, досі відкриті вікна для провітрювання

Пенсіонери прожили в квартирі на вул. Винниченка на першому поверсі усе своє життя. З сусідами майже не спілкувались, діти - за кордоном. Тому їх тіла знайшли пізно, вже коли було чути неприємний запах. 

Про мертве подружжя пенсіонерів, яке минулого тижня знайшли у квартирі на вулиці Винниченка, знає весь будинок. Люди кажуть, що жінка кілька років не ходила, а її чоловіка востаннє бачили кілька тижнів тому, коли він йшов у магазин. Там йому стало погано, викликали швидку. Але він попросив відвезти його додому, мовляв не може залишити хвору дружину саму.

- Попід руки швидка завела його додому та й поїхала: що зробиш, як не хоче людина в лікарню, - розповідає сусідка Стефанія Петрівна. - Незважаючи на свій поважний вік, чоловік був дуже активним. Того ми здивувалися, що нема його день, нема два, тиждень-два... Подумали, певне йому стало гірше і він з дружиною поїхав до лікарні. А за кілька тижнів почули з-за зачинених дверей сморід. 

Бити на сполох почала сусідка Інна Іванівна, коли почула неприємний запах від стояка в туалеті на третьому поверсі. Пенсіонерка каже, що разом з сусідкою до останнього вагалися чи викликати поліцію, бо боялися реакції господарів на зламані двері. Адже думали, що вони все ж в лікарні. На жаль, тіла стареньких знайшли без ознак життя. Працювати рятувальникам довелось в протигазах.

Відео дня

- Ми вже кілька днів оговтатись не можемо, заснути страшно, - розповідає сусідка Інна Іванівна. - Чоловік Петро був більш комунікабельним, а от дружина ніколи ні з ким не спілкувалась, двері не відкривала і в гості не кликала. Люди кажуть, що то ми сусіди погані, не догледіли. Але що поробиш, як вони були відлюдькуваті. От ми ходимо один до одного в гості ледь не кожен день, я й сама в поважному віці. От був випадок, жінка в сусідній квартирі впала, була закрита вдома, так вона голосно кричала і їй допомогли. А тут  ніхто нічого не чув, і це при тому, що в поліції кажуть, що жінка пізніше померла. Певне Петро помер вдень, бо світло було вимкнене, інакше б скоріше помітили. Були плями крові в квартирі, але слідів насильницької смерті не знайшли. Напевне чоловікові кров пішла з носа через проблеми з серцем.
 
Коли сталася біда, контактів до дітей померлих сусіди не мали: дочка живе в Туреччині, син - в Росії. Телефон дочки випадково знайшла мешканка сусіднього під'їзду. Люди кажуть, якби і він загубився, навіть не знають як би повідомили родичам. 

Подружжя жило у квартирі на першому поверсі. 9 жовтня наш журналіст побачила там навстіж відкриті вікна для провітрювання. В оселі була донька покійних пенсіонерів. Жінка викликала газовика, аби пересвідчитись чи не став причиною смерті батьків витік газу. Від коментарів вона відмовилась.
 
Ховати стареньких планують в середу, 11 жовтня, коли приїде син з Уралу. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • анонім

    Дочка з сином навідували їх.
  • Oksana Strutynska

    добрі діти, нічого нe скажeш...

    бурундук reply Oksana Strutynska

    якщо вірити сусідам, подружжя, особливо жінка, були досить специфічними, може шось старческе, хто зна. напевне дітям  з ними також не солодко було.  може й дзвонили їм, але не можуть же вони приїхати, щоб перевірити що з ними - то не з сусідньої вулиці перебігти. але от чого вони не подзвонили до сусідів, коли ті три тижні на звязок не виходили для мене загадка
  • Оля Жаровська

    Хотілося б спитати ту дочку, чому до батьків не дзвонила? Що вони такою страшною смертю померли

    Це ж якщо чоловік помер перший, то ледача жінка з голоду могла померти.жах

    Оля Жаровська reply Оля Жаровська

    Лежача я хотіла написати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up