Сварка з дружиною закінчилася для чоловіка криміналом

Сварка з дружиною закінчилася для чоловіка криміналом

Правоохоронці Чорківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження щодо 28-річного жителя районного центру. Краянин зберігав в своєму будинку небезпечний предмет. 

На лінію «102» надійшло повідомлення від місцевої мешканки. Жінка зазначила, що по місцю проживання її чоловік вчиняє конфлікт, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

Працівники поліції, які виїжджали за вказаною адресою, виявили чоловіка, який словесно конфліктував з дружиною. Згодом дебошир зізнався, що зберігає вдома пістолет та набої до нього.

Заборонені предмети поліцейські вилучили та направили в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертизи.

Відео дня

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 263 ККУ Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up