"За нею навіть дощ плаче": Тернопіль прощається з убитою завучкою Анжелою Макаренко

"За нею навіть дощ плаче": Тернопіль прощається з убитою завучкою Анжелою Макаренко
  • Панахида за загиблою розпочалась о 20.00 у Будинку жалоби, що на Микулинецькій. Попрощатись з вчителькою прийшли сотні людей.
  • Поховають убиту завучку завтра, 25 вересня, о 12.00 на цвинтарі у Підгородньому. Того ж дня, скоріш за все, відбудеться похорон чоловіка, якого підозрюють у її вбивстві

Тернопіль прощається з убитою заступницею директора школи №11 Анжелою Макаренко.

О 20.00 у Будинку жалоби, що на вул. Микулинецькій, розпочалась панахида. Попрощатись із жінкою прийшли сотні людей. У натовпі хтось зі сльозами на очах сказав: "За нею навіть дощ плаче.."

Відео дня

Прийшли попрощатись колишні учні, колеги, родичі

На прощанні з Анжелою Макаренко у Будинку жалоби перебуває наша журналістка. Вона передає, що на панахиді - багато людей. Присутнім важко стримувати сльози. Прийшли випускники, колеги, директори міських шкіл. У руках квіти з чорними стрічками...

У холі 11 школи – кілька днів стояв портрет Анжели Макаренко, біля якого горіло чимало лампадок. Все в живих квітах. А з портрета з чорною стрічкою до всіх усміхалась їхня Анжела…  

Нагадаємо, завучку 11 школи знайшли мертвою у власній квартирі на просп. Бандери два дні тому. Наступного дня, 23 вересня – у ліфтовій шахті виявили тіло 43-річного Р. Поліція підозрює, що чоловік наклав на себе руки. Саме його підозрюють у вбивстві Анжели Макаренко.

Друзі не вірять, що убивцею є саме Х. Кажуть, він був дуже миролюбивим, і вже точно не здатним на вбивство. Якщо це й справді зробив - повинен бути якийсь дуже серйозний мотив. А щоб накласти на себе руки – у це взагалі ніхто не може повірити.

Поліція наразі розслідує обидва випадки смертей – і вбивство, і самогубство. Принаймні до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені обидва факти за ст. 115 Кримінального кодексу України. Перший – за фактом умисного вбивства, інший – з позначкою самогубство, повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області.

  • За попереднім висновком експертів щодо смерті чоловіка – має місце саме самогубство, проте будуть проведені додаткові експертизи, - повідомив Сергій Крета. – Щодо причетності підозрюваного до вбивства вчительки – відібрали біологічні взірці обох. Призначені судмедекспертиза, експертиза ДНК. Лише за результатами судмедекспертизи можна буде зробити остаточні висновки. Якщо буде доведено причетність загиблого до вбивства, справу після завершення слідства закриють у зв’язку зі смертю підозрюваного.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (122)
  • VITALYA F

    Який в сраці дощ? Синоптики обіцяють сонце і тЕпло!! То що? Воскресла?
  • Юлія Зарваницька

    А з тим чоловіком що сталось?
  • Віра Алєксєєва

    Царство небесне.
  • Olha Karpova

    Вічна пам’ять.🙏🙏🙏🙏🙏😢😢😢
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up