Тернопіль: Щепановському та Марценюку невдовзі винесуть вирок

Тернопіль: Щепановському та Марценюку невдовзі винесуть вирок
- Дивись – сидить, руки заклав за голову. Задоволений. Чує, що скоро випустять, - перешіптувались у суді пайовики «Будівельника». – А де наші гроші поділися, то вже нікого не цікавить.

Так перемовлялися між собою потерпілі під час судового засідання 25 червня, на якому підсудним надали останнє слово.

Допоки люди чекали головуючого суддю, підсудні із потерпілими встигли обмінятися кількома репліками. Поміж себе говорили про гарний настрій Щепановського та його впевнений вигляд. Розмови стихли після появи судді, котрий дав слово підсудним. Виступ обох тривав не більше двох-трьох хвилин.

- Я визнаю, що підписував довідки про зарплату, – каже колишній головний бухгалтер ТФ «Будівельник» Євген Марценюк. – Але хай суд зверне увагу на ті обставини, за яких це відбувалося. Хай зверне увагу на свідчення людини, яка працювала на цій посаді уже після мого звільнення – вона також була змушена виконувати вказівки.

Далі Марценюк згадав Щепановського та його твердження, що саме бухгалтер займався фінансовою діяльністю підприємства. Підсудний наголосив, що лишень вів документальний облік. Пригадав підсудний й закиди зі сторони адвоката Щепановського про володіння ним завдяки фірмі дорогими автомобілями.

Відео дня
>- Автомобілі, які у мене були – всі службові, - говорить він. – Окрім того, коли на фірмі давали службовий автомобіль, то ще й заставляли брати кредит.

Далі за слово взявся Зіновій Щепановський. Його виступ був ще коротшим.

- Я все, що сказав раніше, підтверджую, - каже він. – І ще хочу попросити вибачення у пайовиків та працівників підприємства, що не зміг все втримати у руках. У суду прошу призначити мені таке покарання, щоб я зміг далі працювати.

До речі, адвокати обох підсудних на засідання не з’явилися. Присутнім був тільки юрист підприємства. Відтак після виступу підсудних суддя оголосив, що іде в нарадчу кімнату і залишив зал. Згодом той же юрист підприємства звернувся до присутніх та повідомив, що аби дізнатись про дату винесення вироку, потрібно перетелефонувати в суд у середу, 27 червня.

Світлана ГРИВАС,

0-96-709-74-60

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Продажний і корумпований Суд Магдича,вже визначився з мірою покарання....Шановні мешканці.треба красти мільйони,і будете мати УМОВНО...

    Anonymous reply Anonymous

    із заключення комісії яка складалась з депутатів верховної ради при перевірці суддів та прокуратури міста та області .. цитата - ПОВНА БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ СУДДІВ, ПРОКУРАТУРИ МІСТА ТА ОБЛАСТІ !!!

    Anonymous reply Anonymous

    коротше в середу заслуженого будівельника, мабуть випустять. готуйте квіти
  • Anonymous

    таких будівельників пів Тернопіля а прокуратурі насрати на них .. один вже з крану "впав" інший ховається .. садити їх на довічно !!!
  • Anonymous

    те що щепановський не втримав у руках зараз живе у києві і шляється по спа центрах і кабаках з молодим ц........ ком
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up