Тернопільські поліцейські виявили незаконну зброю у жителя Кривого Рогу

Тернопільські поліцейські виявили незаконну зброю у жителя Кривого Рогу

«Зброяреві» оголосили підозру про незаконне поводження зі зброєю.

Днями оперативники карного розшуку Тернопільського районного управління поліції задокументували факт продажу двох бойових пістолетів «ТТ» жителем Кривого Рогу.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта правоохоронці виявили ще один «ТТ», а також пістолети «Вальтер» та «Наган» і кілька десятків набоїв до зброї різного калібру.

Відео дня

Про це на своїй Фейсбук-сторінці повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергій Зюбаненко.

Слідчі оголосили підозру «зброяреві» у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України – незаконне поводження зі зброєю. Наразі поліцейські встановлюють, звідки у чоловіка вдома було стільки зброї.

– Вилучення з незаконного обігу зброї залишається пріоритетним напрямком у роботі тернопільської поліції. Найближчим часом підсумуємо заходи за перший квартал роботи щодо вилучення із незаконного обігу зброї, боєприпасів, набоїв та вибухових речовин, – написав Сергій Зюбаненко.

Також головний поліцейський Тернопільщини нагадує, що громадяни, які мають у користуванні незареєстровану або незаконну зброю, можуть звернутися до працівників поліції та добровільно її здати. У цьому випадку вони звільняються від кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» писали, що поліцейські Тернополя знайшли у будинку 32-річного мешканця області заборонені предмети.

 

Читайте також:

У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет

Житель Кременеччини за 10 тисяч гривень хотів продати обріз та гранату

Житель Тернопільщини намагався продати гранату — поліція

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up