Тернополянин вдарив ножем у груди сусіда. Посварилися через цигарковий дим

Тернополянин вдарив ножем у груди сусіда. Посварилися через цигарковий дим

41-річного тернополянина поліцейські затримали за замах на вбивство.

Конфлікт між сусідами закінчився реанімацією для одного з них. Внаслідок удару ножем у груди 31-річний чоловік у важкому стані потрапив у реанімацію.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від жителів однієї з багатоповерхівок по вулиці Іванни Блажкевич у Тернополі про те, що в ході конфлікту один сусід наніс ножове поранення іншому.

Відео дня

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що 41-річний тернополянин, будучи у стані алкогольного сп’яніння, заподіяв ножове проникаюче поранення грудної клітки  31-річному сусідові.

Посварилися через цигарковий дим

Конфлікт між чоловіками стався через те, що дружина зловмисника, котра теж була нетвереза, вийшовши на балкон випалити цигарку-другу почала сваритися з сусідами поверхом вище. Старші люди зробили зауваження жінці, аби та не травила їх цигарковим димом, — тоді нетверезе подружжя накинулося з нецензурною лайкою на старших людей. 31-річний чоловік, котрий перебував на вулиці, став заступатися за літніх людей, у результаті сам опинився в епіцентрі конфлікту. 

Зі слів очевидців, щойно потерпілий піднявся на поверх, аби з’ясувати стосунки з нетверезим сусідом, той вибіг з квартири з ножем у руці і завдав удару. 

31-річного тернополянина у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення медичного закладу. Нападника поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 (закінчений замах на вбивство) Кримінального кодексу. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. 

Нагадаємо, в Україні з 11 липня набули чинності нові антитютюнові обмеження. Будь-які пристрої чи сигарети заборонено курити в приміщеннях гуртожитків, у ліфтах, у місцях загального користування житлових будинків, на зупинках громадського транспорту, на вокзалах та станціях, на дитячих майданчиках, у готелях, у приміщеннях та на території навчальних закладів, в приміщеннях та на території закладів охорони здоров'я, в приміщеннях та на території спортивних та фізкультурно-оздоровчих закладів і споруд, в ресторанах, в приміщеннях органів влади, об'єктів культури, в приміщеннях підприємств усіх форм власності.

Що робити, якщо вас обкурюють?

  • ввічливо звернутися до курця з проханням припинити порушення, якщо безпекова ситуація дозволяє
  • звернутися до адміністрації закладу або установи з вимогою припинити порушення
  • звернутися до поліції за номером 102.
  • скласти скаргу до Держпродспоживслужби на заклад, адміністрація якого створює умови для куріння або іншим чином порушує норми бездимного законодавства.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Роман Рома

    Заїбали ті курці

keyboard_arrow_up