Біля Тернополя чоловік вчинив сексуальне насильство над жінкою і забрав гроші

Біля Тернополя чоловік вчинив сексуальне насильство над жінкою і забрав гроші

Жителя Тернопільського району підозрюють у сексуальному насильстві та грабежі. Постраждала 28-річна тернополянка.

Сексуальне насильство (стаття 153) та грабіж (ч. 4 стаття 186) — підозру за даними статтями Кримінального кодексу України оголосили слідчі жителю селища Велика Березовиця. За вчинені протиправні дії чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

29 березня до Тернопільського відділення поліції №1 із заявою про напад та грабіж звернулася жителька обласного центру. 28-річна жінка повідомила, що неподалік залізничної колії біля лісу в смт Велика Березовиця близько 20:00 на неї напав невідомий чоловік і вчинив щодо неї сексуальне насильство. Після цього він витягнув із гаманця жінки гроші та втік.

Відео дня

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники кримінальної поліції встановили особу нападника — це житель Тернопільського району 1997 року народження. Чоловік у скоєному зізнався. Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільска окружна прокуратура. 

Підозрюваний уже потрапляв в поле зору працівників поліції за наркозлочини та заволодіння автотранспортом. Триває слідство.

 

Читайте також:

Сексуальне насильство під час війни: що робити і де шукати допомогу, чого не варто казати жертвам

Гвалтували дітей обох статей та навіть стареньких бабусь: ТОП резонансних злочинів на Тернопільщині

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up