Інтимні послуги надавала як у квартирах, так і надворі, брала тисячу за годину. Як покарали сутенера?

Інтимні послуги надавала як у квартирах, так і надворі, брала тисячу за годину. Як покарали сутенера?
  • Засудили сутенера за звідництво. Познайомився із жінкою він в Тернополі на автовокзалі. Коли дізнався, що їй потрібні гроші, запропонував співпрацю.
  • Коли виникала потреба обслужити клієнта, телефонував до подруги й та приїжджала до Збаража. Інтимні послуги надавала як у квартирах, так і на свіжому повітрі.

У звідництві звинуватили чоловіка, а Збаразький районний суд проголосив днями йому вирок.

Чоловік розлучений, вишів не закінчував, обмежився шкільною освітою і в даний час не працює. Тимчасовий підробіток сутенером закінчився тим, що йому інкримінували скоєння злочину за ч.1 ст. 302 Кримінального кодексу України. Тобто, звідництві, що полягало в знайомстві осіб для надання платних послуг сексуального характеру.

Любощі на квартирі і в парку біля зупинки серед білого дня

Познайомились обвинувачений і жінка, яка згодом «обслуговувала» збаражчан, на автовокзалі у Тернополі. Тоді ж він дізнався, що новій знайомій дуже потрібні гроші. Чоловік й запропонував надавати інтимні послуги чоловікам.

Відео дня

На початку червня 2020 р. подзвонив новій знайомій та запропонував приїхати до Збаража, мовляв, його товариш потребує жіночої ласки. В обумовлений день, в обідню пору, знайома приїхала, той її зустрів біля зупинки маршруток «Танк» у Збаражі. Після цього познайомив жінку з товаришем, і обоє направились додому до останнього. Обумовили, що сексуальні послуги тернополянки обійдуться йому в 1 000 грн.

За пару днів знайшов тернополянці ще одного клієнта. Жінку зустрів поблизу магазину «ШАНС». Звідти голубки далеко не відходили – любощі відбувались у закинутому приміщенні біля парку, поблизу зупинки «Танк». Такса була тією ж – 1 тис грн.

Пощастило з санкцією, бо засудили за старою

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у звідництві визнав повністю. У вчиненому, запевняв суд, щиро розкаюється та просить суворо його не карати. Погодився зі всіма зібраними слідством доказами і відмовився від їх дослідження під час судового розгляду.

До речі, санкція інкримінованої статті в час вчинення правопорушення передбачала покарання у виді штрафу до п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до двох років. Вже у липні до Закону України були внесені зміни і «до п`ятдесяти» замінили  «від однієї тисячі до двох тисяч». Але судили чоловіка ще за «старим» законом.

— Визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.302 КК України, призначивши йому покарання у виді штрафу в дохід держави в розмірі 40 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 680 грн , — таким був вирок Збаразького райсуду.

На даний вирок може бути подана апеляційна скарга до Тернопільського апеляційного суду через Збаразький районний суд протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (32)
  • Назар Когут

    Фест стаття. І за що Вам платити гроші за прочитання такої ерунди
  • Аристарх Илларионович

    Не поделился
  • Dmytro Dochynets

    Работает кормит семью не от хорошей жизни
  • Владислав Козаченко

    Треба авторизуватися, щоб безкоштовно читати далі 😊
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up