Цілий арсенал зброї та набоїв вилучили правоохоронці у жителя Тернопільщини

Цілий арсенал зброї та набоїв вилучили правоохоронці у жителя Тернопільщини

Працівники кримінальної поліції отримали інформацію про те, що житель Білецької громади порушує закон – має вогнепальну зброю та інші заборонені предмети без жодних документів.

Під час проведеного обшуку поліцейські виявили у чоловіка рушницю без маркування, ствол, затвори, різні патрони, два пакети та дві пластикових місткості із речовиною, схожою на порох. Знайшли у нього й гладкоствольну рушницю, яка, з його слів, належить синові. Проте документів на зброю чоловік не надав.

Увесь арсенал слідчі вилучили та передали на експертизу. Після її завершення вирішуватиметься питання про оголошення підозри та обиратиметься запобіжний захід. Триває слідство згідно з ч.1 ст. 263 ККУ.

Відео дня

Довідка: Стаття 263. Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами

Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також: Викладач допризовної підготовки зберігав у будинку арсенал зброї та набоїв

Як вчать собак шукати наркотики, вибухівку та зниклих людей? Ексклюзивний репортаж

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • jcnfg ,tylth

    Патрони до мєлкашки....тю, якраз по горобцях
  • Читач47

    Добре що люди мають зброю. Як почали лізти п.дери москальські люди виходили і стояли на блокпостах і ніхто зброї не шукав в людей по хатах. Не пишіть таких дурниць.

keyboard_arrow_up