У Теребовлі на АЗС шукали вибухівку. Евакуювали персонал та відвідувачів

У Теребовлі на АЗС шукали вибухівку. Евакуювали персонал та відвідувачів

34-річному жартівнику з Теребовлі загрожує до шести років позбавлення волі за неправдивий виклик.

17 січня на лінію 102 невідома особа повідомила про те, що у Теребовлі заміновано автозаправну станцію. По голосу дозвонювача було чути - чоловік в неадеквватному стані. Нецензурно висловлювався, залякував, що у нього є гранати та інша зброя.

Місцеві правоохоронці відреагували на повідомлення про замінування. Спільно з вибухотехніками та кінологом виїхали на місце події, огородили АЗС, евакуювали персонал та відвідувачів, оглянули приміщення і прилеглу територію, проте підозрілих предметів та вибухових речовин не виявили.

Правоохоронці оперативно провели заходи із встановлення особи, що заявила про даний злочин. Як з'ясувалось, до протиправного причетний 34-річний житель райцентру. До слова, чоловік не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців.

Відео дня

За останній місяць його декілька разів притягували до адміністративної відповідальності за завідомо неправдивий виклик поліції. Зловмисник зловживає алкоголем і постійно повідомляє про різноманітні події, повідомили у поліції.

Цього разу любителю телефонних розваг доведеться відповісти з усією суворістю Закону.  Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 ККУ - завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Довідка:  Стаття 259. Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності

1. Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, - карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

2. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки або вчинене повторно, - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up