Забирав борг з кулаками: у Тернополі таксист побив і пограбував неповнолітнього

Забирав борг з кулаками: у Тернополі таксист побив і пограбував неповнолітнього

Раніше судимого жителя Збаражчини поліцейські підозрюють у пограбуванні неповнолітнього.

Зловмисник надавав стусанів та відібрав у 16-річного студента коледжу мобільний телефон, стверджуючи, що той разом з товаришем не оплатили послуги таксі.

До співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків обласної дитячої лікарні про те, що до них за допомогою звернувся 16-річний студент одного з коледжів Тернополя. У хлопця було діагностовано тілесні ушкодження, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

З’ясувалося, неповнолітнього побив та відібрав мобільний телефон раніше судимий житель Збаражчини, котрий працює у Тернополі таксистом. З пояснень зловмисника, хлопець разом зі своїм товаришем користувалися послугами таксі, та не оплатили, пообіцявши якнайшвидше повернути борг. Проте з грошима не поспішали.

Відео дня

Якось, побачивши на зупинці громадського транспорту одного з боржників, таксист вирішив таки забрати своє. Після словесної суперечки, не отримавши заборгованого, зловмисник надавав неповнолітньому стусанів та забрав його мобільний.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфіковано частиною 2 статті 186 ККУ. Триває досудове розслідування.

Довідка

Стаття 186. Грабіж

ч. 2. Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб, - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Оксана Вагіна

    Таксисти особливо не відзначаються умом и сообразительностью. А на що він очікував?)) Хоча на що він міг очікувати. Треба мати мозок, щоб очікувати, думати за наслідки...
  • Любомир Білинский

    Того неповнолітнього ще не так побити потрібно
  • Іван

    Сам гроші винен а як прийшлось віддавати побіг до поліції, як типово
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: деталі аварії (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up