У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара

У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара

Поліція розслідує загибель собаки на вулиці Торговиця.

У соціальних мережах шириться інформація щодо можливого жорстокого поводження з твариною. 12 квітня на лінію «102» звернувся представник одної із громадських організацій про те, що невідомі особи, ймовірно, отруїли собаку. Подія трапилася у Тернополі на вулиці Торговиця. 

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Аби надати допомогу тварині, заявник вирішив направити її в лабораторію ветеринарної медицини. Проте дорогою собака померла.

Відео дня

Відомості про даний випадок співробітники поліції внесли в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. 

Триває перевірка. На даний час правоохоронці опитують мешканців прилеглих будинків, з’ясовують всі подробиці та обставини події.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що правоохоронці склали протокол на жительку Теребовлянщини, яка жорстоко поводилась з собакою.

 

Читайте також:

Склали протокол на жительку Теребовлянщини, яка жорстоко поводилась з собакою

Цуценя не вижило: за жорстоке поводження з тваринами відповідатиме житель Лановеччини

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (40)
  • Константин Дячук

    Якби поліція не кришувала живодерів що торгують біля базару тваринами, що хворі та дохнуть через кілька днів, такого би не було. Бабцю що вийшла продати кілограм сиру ту виженуть, а цих живодерів не чіпають. Навідь на прохання людей. Навідь за фактів жорстокого поводження із тваринами.

    + догхантерів розвелося. Скільки разів труйку по парках собачатники збирали? А для поліції немає складу злочину.
  • Читач01

    Всіх хто травить тварин, пропоную отравити іх ,ідіоти з психічним відхиленням.В цивілізованому світі   іх садять в тюрми.
  • Галина Пилипчук

    Добрий день ! Мій собака мальтезе помер від отрута а лікар казав від кліщ і коли робили розчин і є факт отрута ! Мальтезе іі 10 років а привезли із США !
  • Viktor Mukomelo

    Вкрали майно,заяву подав 12.02. відповіді немає.

    Всі спасають собаку.Слава поліції.

keyboard_arrow_up