Склали протокол на жительку Теребовлянщини, яка жорстоко поводилась з собакою

Склали протокол на жительку Теребовлянщини, яка жорстоко поводилась з собакою

Місцеві мешканці неподалік річки виявили собаку у непритомному стані, яка була дуже виснаженою та знесиленою. Правоохоронці встановили власницю тварини.

Про це повідомили в поліцїі Тернопільської області.

У суботу, 2 березня, працівники відділення поліції №3 у Теребовлі отримали повідомлення від місцевої волонтерки про факт можливого жорсткого поводження з твариною у селі Кобиловолоки.

Неподалік річки люди виявили собаку у непритомному стані, яка була дуже виснаженою та знесиленою. Тварину взяла під опіку волонтерка. 

Відео дня

Поліцейські провели перевірку за даним фактом та встановили власницю собаки. Нею виявилася місцева жителька.  

– Зі слів жінки, собаці вже більше 18 років, вона тривалий час хворіє, не хотіла їсти та потребує лікування. Жодних тілесних ушкоджень собаці не спричиняли. Поліцейські опитали свідків та очевидців, які підтвердили покази жінки, – йдеться у повідомленні поліції.

Відомості про цю ситуацію поліцейські внесли в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

На жительку Теребовлянської громади склали адмінпротокол за частиною 1 статті 89 (Жорстоке поводження з тваринами) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Жінці інкримінують порушення правил утримання та поводження з тваринами.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що біля Петриківських дач розтягнули сильці, які покалічили місцевих собак. За словами місцевих, останнім часом в пастку, розставлену невідомими, потрапили вже пів десятка тварин. Собак рятували волонтери із ветеринарами. 

 

Читайте також:

Судять жительку Теребовлянщини, яка порубала собаку сокирою. Що їй загрожує?

Поліцейські розшукують, хто повісив собаку в Микулинцях

Двоє хлопців зі Збаразької громади жорстоко поводилися з котом: поліція склала протоколи на батьків

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Наталя Кручковська

    100тис штрафу дати таким господарям
  • Свєта

    Шоб тебе такою знайшли
  • Victoria Victoria

    Протокол і це все? Ви читали, фото бачили чим собаку годували? Хліб з водою!!!! Та вона їжі нормальної не бачила! Волонтери її рятували!!!!
  • Лена Праскурнича

    Як її зловити

keyboard_arrow_up