У Тернополі чоловік помстився колишньому роботодавцю (ВІДЕО)

У Тернополі чоловік помстився колишньому роботодавцю (ВІДЕО)
  • Невідомий, підібравши ключі до торгових автоматів з водою, виніс звідти гроші.
  • Загальна сума збитків - понад десять тисяч гривень.

Впродовж однієї ночі зловмисник викрав готівку з семи водоматів, розташованих у Тернополі на масивах «Дружба» та «Новий світ». Оперативно вийти на слід правопорушника вдалося працівникам карного розшуку міського відділу поліції завдяки камерам відеоспостереження, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопіьлської області.

Повідомлення про крадіжки надійшло до працівників поліції від приватного підприємця, котрий займається реалізацією питної води в Тернополі. Зі слів чоловіка, невідомий, підібравши ключі до торгових автоматів з водою, виніс звідти гроші. Загальна сума збитків - понад десять тисяч гривень. Одну із крадіжок зафіксували камери відеоспостереження.

В ході розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до вчинення злочину, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. Ним виявився 34-річний тернополянин. Його розшукали в одному із населених пунктів Тернопільського району. Чоловік вперше потрапляє в поле зору правоохоронців.

Відео дня

В ході досудового розслідування з’ясувалося, що підозрюваний намагався раніше влаштуватися на роботу до підприємця – проходив там стажування. Проте з певних причин його не прийняли.

Тернополянин вирішив збагатитися за рахунок роботодавця. Запримітив, де зберігаються ключі від водоматів, викрав їх і забрав гроші з семи торгових автоматів.

Щодо підозрюваного розпочато кримінальне провадження. Його дії слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка. За вчинене тернополянину загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, в кінці січня цього року підприємець з Тернополя постраждала від дій невідомого. Чоловік підпалив торговий кіоск тернополянки на бульварі Петлюри. На момент підпалу в кіоску працювала продавчиня. Підпал вчинив чоловік, котрий напередодні мав конфлікт із власницею торгової ятки. Зі слів жінки, зловмисник погрожував, але всерйоз його слів ніхто не сприйняв.
 

Довідка

Стаття 185. Крадіжка

3. Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Читайте також Молодий чоловік викрав автомобіль, бо хотів помститись чоловікові
У яких водоматах не варто набирати воду: результати перевірки
Чому у Тернополі подорожчала вода з автоматів
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up