У тернополянки з автомобіля за декілька хвилин викрали 100 000 грн та 15 000 доларів

У тернополянки з автомобіля за декілька хвилин викрали 100 000 грн та 15 000 доларів
  • У Тернополі постраждала від рук професіоналів жінка.
  • У тернополянки викрали з салону авто сумку з великою сумою грошей.

Зловмисникам, аби вчинити протиправне знадобилося лише декілька хвилин. Вони викрали сто тисяч гривень, 15 тисяч доларів та мобільний телефон.

Повернувшись до автомобіля, потерпіла не одразу зрозуміла, що стала жертвою крадія, адже ніяких пошкоджень авто не виявила. За допомогою звернулася  до працівників поліції. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ.

Правники поліції  вкотре наголошують в жодному випадку не залишати цінних речей та готівки в салоні. Ви можете не здогадуватися, що вже потрапили в поле зору автозлодія, паркуючись поблизу адміністративних будівель, торгового центру чи розважального закладу. Там найчастіше викрадають речі професійні злодії, скануючи замок. У дворі будинку на майно полюють дрібні крадії, які часто розіб’ють скло в автомобілі задля крадіжки.

Відео дня

Будьте обачними, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Mercedes-Benz Ternopil

    Валютчиця або здали валютчики
  • Nataliya Katysheva

    Знали!
  • David Starr

    То всьо влада винна! :)
  • Olga Kloss

    Ny napevne znalu ikii avtomobil pohustutu....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up