У Вишнівці вбили 17-річну випускницю (оновлено)

У Вишнівці вбили 17-річну випускницю (оновлено)
  • Тіло дівчинки зі слідами насильницької смерті знайшли сьогодні зранку, 26 червня.
  • Востаннє матір з нею спілкувалася по телефону вночі - приблизно о 1.30-1.40. Донька повідомила, що збирається йти додому. 
  • При огляді тіла дівчини експерти виявили одне ножове поранення в районі серця.

Тіло 17-річної випускниці зі слідами насильницької смерті знайшли сьогодні зранку у Вишнівці Збаразького району. 

Дівчинка нібито поверталась зі святкування Дня молоді, яке гучно відзначали вчора у рідному містечку.

Телефоном односельці підтвердили інформацію про загиблу дитину.

Відео дня
  • Знайшли тіло, певно, це сталось, коли поверталась з Дня молоді, - розповіли у Вишнівці. - Сьогодні зранку знайшли мертвою. Там на місці поліція. Ніби є підозра на зґвалтування.

17-річна Іринка – цьогорічна випускниця місцевої школи. В суботу, переддень, дівчина разом з однокласниками святкувала випускний.

  • Дитина хороша, - кажуть у Вишнівці. – Що там сталось – ми не знаємо.

Тіло сімнадцятирічної дівчини 26 червня близько 6.40 на узбіччі дороги виявив житель смт. Вишнівець Збаразького району. Він викликав поліцію та швидку, повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника слідчого управління Володимира Галевича, на місце нещастя одразу виїхала слідчо-оперативна група району та обласного центру. Загибла – цьогорічна випускниця, жителька Вишнівця, підтвердили у поліції.

  • Дівчина разом з друзями того дня пішла на святкування Дня молоді, - розповів Сергій Крета. - Востаннє матір з нею спілкувалася по телефону приблизно о 1.30-1.40 ночі. Донька повідомила, що збирається йти додому.

При огляді тіла дівчини експерти виявили одне ножове поранення в районі серця. Проте, що стало причиною загибелі і коли саме трапилося нещастя, встановить судово-медична експертиза.

Правоохоронці опитують друзів загиблої, а також встановлюють свідків даної події та людей, з якими вона поверталася зі свята.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 ККУ – умисне вбивство.

Довідка

Будь-яку інформацію можна залишити за номерами телефонів у Збаражі: (068) 346-73-46, (03550) 2-12-45, у Тернополі – (0352) 27-12-58, (067) 471-66-23 або на лінію “102″.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Сергій

    Це не той пацан убив з дзвинячі це інша. Компанія...
  • Oleg Brashko

    головне по гарячих слідах все провести оперативно, бо в інакшому випадку буде тягнутися довго і нудно. Не може бути щоб ніхто нічого не бачив. На чомусь ті звірі приїхали, атоматично хтось би мав звернути увагу на машину яка не із села (будай марку згадати),  і звірство у машині наврядчи вчинили, автомативно і радіус пошуку місця від місця злочину не далеко має бути. І взагалі мова не йде про 1-го звіра зробила скоріше всього група. Якщо вона не сама йшла всю дорогу то, а з кимось то той би повинен був звернути увагу, може машина їх вела,. може подружка з нею була, можливо хтось до неї чіплявся...Одним словом бастуйте, робіть що хочете головне не дати можливості звірові замести сліди і виїхати за границю

    Наталя Романів reply Oleg Brashko

    свідки є,а толку?ніхто не слухає
  • Драбчук Олег

    навічнов тюрму
  • орися

    дівчинку жаль
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up