Увага! Безслідно зник батько двох маленьких дітей 30-річний Сергій Штогун

Увага! Безслідно зник батько двох маленьких дітей 30-річний Сергій Штогун
  • Напередодні зникнення скандалів не було, але чоловік поводився дивно, дуже кудись поспішав і надто тепло одягнувся.
  • Дружина Ілона благає повідомляти будь-яку інформацію за тел.: 097 213-47-52. Шукає чоловіка і поліція, тому якщо вам щось відомо, дзвоніть 102.
  • Я благаю вас, допоможіть знайти чоловіка, — просить Ілона з Горинки, що на Кременеччині. — Зник мій чоловік, 30-річний Штогун Сергій Анатолійович. — Востаннє я його бачила в середу, 24 березня — ми разом виходили на роботу о 8 ранку. Вже о 9 зв’язку з ним не було.

На сполох забили родичі і співробітники зниклого. Вони теж звертались за допомогою до редакції. Чоловіка востаннє бачили у Кременці, в районі автовокзалу і супермаркету 23/7.

  • Все було нормально, жодних скандалів чи непорозумінь перед тим не було, — розповіла дружина зниклого пані Ілона. — В середу, 24 березня, зранку ми обоє збирались на роботу — він до себе, а я до себе. Сергій працює торговим представником в фірмі «Ілла» і того дня по роботі мав бути в Почаєві. Але його бачили о 9 ранку в Кременці на вул. Дубенській.  

Сергій сказав знайомому, що йде у справах. Але там в чоловіка не могло бути ніяких справ: за напрямком, який вказав – всюди лише житлові будинки.

Відео дня

Відколи власними силами шукали чоловіка, з’ясувалось, що він захоплювався інтернет-іграми. Можливо, припускає дружина, набрав якихось кредитів.

Сергій та Ілона Штогуни одружені вже сім років. Мають двох маленьких діток — донечці Марті 6, а синочку Матвійчику 5 рочків.

  • Того дня я мала вести дитину до стоматолога, тому питала, коли Сергій повернеться, може, їхали назад разом би, — пригадує пані Ілона. — Але Сергій сказав, мовляв, роботи багато, буде сьогодні довго. Я бачила, що він кудись спішить. Зазвичай ми виходимо з дому о 8.15-8.20. Цього дня ми вийшли о 8, бо він сказав, що спішить і йому сьогодні потрібно бути швидше. Хоча мені це було зарано.

Зранку чоловік одягнувся не за погодою: гольф, поверх кофта і утеплені штани. Дружина здивувалась – куди стільки, адже на вулиці не так холодно. Через кілька хвилин Сергій зателефонував дружині, що завів дитину в садочок. Тоді подружжя говорило востаннє перед зникненням.

  • Від 9 ранку  24 березня з ним намагався зв’язатись брат, хлопці по роботі, але зв’язку вже не було і телефон весь час «поза зоною», — голос Ілони дуже схвильований. Жінка ледь може опанувати себе. — Ми вже просто не знаємо, куди звертатись. Шукали, де і в кого тільки не можна…

Після того, як написали заяву до поліції, із відчаю пішли до екстрасенсів. Всі, розповіла дружина, в один голос кажуть, що живий. Проте біля нього люди в сильному алкогольному сп’янінні. Хоча сам Сергій, кажуть і родичі, і знайомі, алкоголю не вживав.

  • Я благаю вас, допоможіть, — плаче схвильована жінка. Може хтось щось знає, чув чи бачив Сергія — подзвоніть мені або в поліцію.

Прикмети чоловіка: волосся темно-русяве, дуже коротко стрижений, голубі очі, ріст приблизно 170 см, обличчя смагляве.

Був одягнений: чорна куртка, чорна шапка, утеплені чорні штани.

Довідка

Якщо вам будь-що відомо про місце перебування Сергія Штогуна, або ви володієте інформацією про чоловіка, телефонуйте в поліцію за тел. 102, або дружині Ілоні: 097 213-47-52.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (295)
  • Юрий Потапенко

    Ушол
  • Юрий Потапенко

    Скорее всего к другой тете угол, там лучше.
  • Людмила Шевченко

    Глаза у него грусные может он болен.
  • Яра Кравчук

    Репост
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up