Увага! Поліція розшукує злодія, який на ринку вкрав бензопилу

Увага! Поліція розшукує злодія, який на ринку вкрав бензопилу
  • Камера відеоспостереження зафіксувала підозрюваного. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження розшукуваного, телефонуйте за номерами 27-11-70, 097-110-99-32, 096-317-87-54 або на лінію 102.
  • Нагадуємо, за крадіжку, вчинену в умовах воєнного або надзвичайного стану, карають позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

 

Злодія, який викрав бензопилу, розшукують правоохоронці.

— Поліцейські Тернополя встановлюють особу чоловіка, причетного до злочину, — повідомили у відділі комунікації головного управління Найполіції в області.

Подія трапилася 21 грудня на вулиці Торговиця. Невідомий викрав зі стелажу розміщеного перед магазином бензопилу.

Відео дня

Камера відеоспостереження зафіксувала підозрюваного.

Нагадуємо, за крадіжку, вчинену в умовах воєнного або надзвичайного стану, карають позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Довідка

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження розшукуваного, телефонуйте за номерами 27-11-70, 097-110-99-32, 096-317-87-54 або на лінію 102.

Юридична довідка

Кримінальний кодекс України

1. Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) -

карається штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

2. Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, - карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

3. Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

4. Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

5. Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Читайте також 

Замість заробітку – проблеми з поліцією: тернополянин обікрав магазин з шубами

Крав з будинку знайомого і продавав: на Тернопільщині поліцейські «впіймали» злодія

На Тернопільщині «зять» поцупив у батьків своєї дівчини 250 тисяч гривень

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олєг Віп

    Такое время кто как может выжывает!
  • Олег Кушнір

    Є відео, є шанс!
  • Viktor Aleksandrovich Ka

    а валютчики не пыдскажуть ъм!

keyboard_arrow_up