У парку Топільче роми відібрали телефон в дитини

У парку Топільче роми відібрали телефон в дитини

У редакцію «20 хвилин» звернулися читачі та повідомили про інцидент, який трапився вчора близько 20:00 поблизу футбольного поля біля ТЦ "Орнава" у парку Топільче.

За словами очевидців, в кущах біля тротуару сиділо дві сім'ї ромської національності, що конфліктували, та билися між собою. Один з чоловіків був у крові.

- У  той час повз проїжджали діти на велосипедах. Їм дорогу перекрили цигани. В одного з дітей ромської національності в руках був ніж. Дівчинка дістала телефон, щоб зателефонувати батькам, та їй пригрозили і відібрали його, - розповідає свідок інциденту Олеся.

На щастя, у конфлікт втрутилися чоловіки, що поруч грали у футбол. Вони відібрали у кривдників телефон дитини і вступили в словесний конфлікт з ромами, на що ті відповіли: "Як приїдеш до нас на Закарпаття - ми тебе зарубаємо". Перелякану дитину футболісти провели додому.

Відео дня

Очевидці стверджують, що викликали поліцію, та вони так і не приїхали.

Редакція «20 хвилин» перевірила інформацію - дійсно, виклик зафіксований у патрульній поліції.

Як повідомили у Патрульній поліції Тернопільської області, близько 23:45 надійшло повідомлення про те, що по вул. Живова біля ТЦ «Орнава» невідома особа ромської національності вирвала з рук мобільний телефон марки Xiaomi Redmi 5 і побігла в сторону Тернопільського ставу. Поліцейські обстежили прилеглу територію, камер відеоспостереження не виявили. Громадянина, який про це повідомив, доставили в наркодиспансер для проходження огляду на визначення алкогольного сп’яніння, результат - 2,39 проміле. Це вдесятеро перевищує норму.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Шалай Віталій

    Гнати їх потрібно . І подяка тим хто цим заїмається
  • David Starr

    Яка різниця, скільки випив потерпілий? Він же не за кермом, про яку норму може бути мова? Ну випив собі чоловік, не хуліганить, які претензії?
  • Владимир Лукасевич

    гітлер+кулимет=порядок !!!
  • Oleh Hnatyshyn

    Запитання, години і т.п давайте залишимо для спеціально навчених людей а фак залишається фактом із цим потрібно щось робити!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up