Вандали розмалювали драмтеатр свастикою

Вандали розмалювали драмтеатр свастикою

У Тернополі активізувалися вандали-неонацисти, які розмальовують балончиком будівлі своєю символікою.

Драмтеатр вандали розмалювали не вперше. Зокрема, знак з"явився на колоні 26 серпня, його витерли.

І ось вночі, 30 серпня на тій же колоні з"явилася свастика. 

 

Відео дня

Також невідомі розписали свастикою МАФ біля "Бункермузу", який оновив розфарбував вуличний художник Гамлет.

Знаки, дуже схожі на свастику, яку обрали своїм символом нацисти 30-40-х рр. ХХ століття та сучасні їх послідовники, яких називають неонацистами.

Нагадаємо, у Тернополі неодноразово плюндрували пам’ятник жертвам Голокосту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Piter Savka

    Не неонацисти, а просто - дибіли
  • Анонім

    Я теж так думаю ,що це або так звані пееселенці ,або ДНР-ЛНР агенти ,або москальські агенти ФСБ. У мене одне питання чим займаються  наше тернопільське СБУ ,а ще більше питання куда дивиться наша так звана поліція , де піші патрулі . Якщо ці засранці змогли на видному місці  таке зробити ,то що мішає в якісь багатоповерхівці наробити діла з вибухівкою . Ви що думаєте сепари тільки на сході та їх і тут хватає .Поїзди шниряють через Тернопіль і ніхто не перевіряє ні багажу ,ні документів ,а я вважаю ,що всякого роду поїзди із Москви треба відправляти на окрему колію і там шманати всіх  так як роблять окупанти в Криму .

    Anonymous reply Анонім

    москалі і переселенці, в яких в голові руський мір, в яких дєди воювали, малюватимуть німецьку символіку???
  • Розорвать Лопнуть

    А ви впевнені що це неонацисти? Я б не був таким впевниним...

    Anonymous reply Розорвать Лопнуть

    то просвіти всіх. ше скажи, шо патріоти, які розмальовуючи памятки архітектури шось комусь доказують
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up