Василя Гнатюка могли вже сьогодні відпустити додому. Проте засідання перенесли (оновлено)

Василя Гнатюка могли вже сьогодні відпустити додому. Проте засідання перенесли (оновлено)

В апеляційному суді сьогодні мали вирішити: перебуватиме надалі під вартою чи під домашнім арештом підозрюваний у вбивстві випускниці Іринки Мукоїди 16-річний Василь Гнатюк.

Нагадаємо, підозрюваний до 15 січня 2018 р. перебуватиме під вартою. Таке рішення ухвалив суддя тернопільського міськрайсуду 17 листопада. Адвокати підозрюваного подали апеляцію на ухвалу суду. 

В Апеляційному суді адвокат заявив клопотання про перенесення дати, бо хвора мама Василя - офіційний представник підозрюваного. Колегія суддів, вислухавши всі сторони процесу, ухвалила: продовжити засідання. Одразу після цього адвокат заявив клопотання про перенесення дати, бо... захворів. Суддя поцікавилась, чи потрібна "швидка". Відповідь: "Ні, сам звернусь в лікарню". Головуюча повідомила про продовження слухання. Адвокат: "Тоді викликайте швидку".

Відео дня

За кілька хвилин адвокат повернувся в зал. Сказав, що "таблетки творять дива" і вже, мовляв, не потрібно медиків. А от перенести на інший день засідання й далі просив. Врешті його таки перенесли на понеділок, 11 грудня. 

До речі, ми цікавились у захисника, чи, бува, не переноситимуть засідання і в понеділок. Адже хворіють і мама підозрюваного, і захисник. А до понеділка залишилось всього-нічого: два дні. Однак, захисник запевнив: до 11 грудня одужають усі і засідання таки відвідають. Відповідно, якщо не буде інших клопотань, Василь Гнатюк вже за два дні має шанс поїхати додому. Це у разі, якщо суд задовольнить апеляцію. 

Нагадаємо, прокурор наполягає на триманні Василя Гнатюка під вартою. Захисники вимагають домашнього арешту. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Вася

    Цікаво, скільки коштує "закрити" людину в Тернопільській області? Може то скинутиль і закрити всіх:слідчих, прокурорів, судвів....?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up