Вбивці Віталія Ващенка хочуть виправдання. Справу зараз розглядають в апеляційному суді

Вбивці Віталія Ващенка хочуть виправдання. Справу зараз розглядають в апеляційному суді
  • Апеляцію на рішення Зборівського суду подали і всі четверо обвинувачених у вбивстві активіста, і прокуратура.
  • Обвинувачені хочуть… повного виправдання. Прокуратура вважає вироки зам’які. А посібнику, якому дали 4 роки тюрми, просять 10. Наразі в суді тривають дебати

В Апеляційному суді області зараз триває слухання щодо вбивства кременецького активіста Віталія Ващенка.

Апеляції на вирок Зборівського райсуду, за яким убивцям Віталія Ващенка разом дали 45 років тюрми та 2 мільйони моральної шкоди, подавали і четверо обвинувачених у вбивстві, і прокуратура. Вирок чотирьом обвинуваченим оголосили 2 квітня. Вдова активіста назвала вирок адекватним і апеляції не подавала. Проте шкодує, що в Україні немає смертної кари.

Відео дня

Нагадаємо, 26 травня 2016 р. близько 23 години двоє невідомих осіб нанесли тілесні ушкодження депутату Кременецької міської ради, керівнику фракції громадського руху “Народний контроль” Віталію Ващенку. Чоловік за три години помер в реанімаційному відділенні лікарні. Активіста побили на території нежилого обійстя, де він займався підприємницькою діяльністю.

Наталія Ващенко прагнула б для убивць чоловіка довічного ув’язнення, хоча усвідомлює, що їх так не покарають.

Читайте також Убивцям Віталія Ващенка разом дали 45 років тюрми та 2 мільйони моральної шкоди
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up