Вдалося вирватись: у Тернополі 27-річний бережанець намагався зґвалтувати дівчину

Вдалося вирватись: у Тернополі 27-річний бережанець намагався зґвалтувати дівчину

Насильник бив дівчину, поки та намагалася вирватись.

Зловмисник напав на 27-річну тернополянку і спробував зґвалтувати. Дівчині вдалося вирватися, проте на місці злочину залишився її верхній одяг, з якого нападник викрав гроші та банківську картку.

Про це повідомляє пресслужба поліції Тернопільської області.

У вечірню пору нападник перестрів жертву на вулиці Тролейбусній в обласному центрі. Дівчина намагалася втекти, чинити опір, а молодик став наносити їй удари. Під час сутички він зірвав з неї верхній одяг. На щастя, потерпілій вдалося вирватися. Добігши до медичного закладу, що розташований неподалік, дівчина попросила допомоги в охоронця. Останній повідомив про напад поліцейським Тернопільського районного управління поліції.

Відео дня

За кілька годин оперативники затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Ним виявився раніше судимий 27-річний житель колишнього Бережанського району.

Слідчі оголосили йому підозру за двома статтями Кримінального кодексу – частиною 4 статті 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану) та частиною 3 статті 15 і частиною 1 статті 152 (незакінчений замах на зґвалтування).

Суд обрав зловмисникові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Довідка
Відповідно до ч. 4 ст. 185 ККУ, крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.
Відповідно до ч. 1 ст. 115 ККУ, вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із вагінальним, анальним або оральним проникненням в тіло іншої особи з використанням геніталій або будь-якого іншого предмета, без добровільної згоди потерпілої особи (зґвалтування) карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.
Відповідно до ч. 3 ст. 15 ККУ, замах на вчинення кримінального правопорушення є незакінченим, якщо особа з причин, що не залежали від її волі, не вчинила усіх дій, які вважала необхідними для доведення кримінального правопорушення до кінця.

 Читайте також:

Найстрашніші вбивства на Тернопільщині за останні 5 років. Як покарали винних? 

Знущалися та здійснювали наругу над дітьми: ТОП резонансних злочинів на Тернопільщині

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (73)
  • Оксана Олійник

    Мерзота.
  • Galina Galina

    Гинуть найкращі, а мерзота волочитья і шкодить!!! Це що у якому статусі прописано: «охороняти покидьків»???
  • Максим Гаврюшенко

    Нехай бігає по мінному полю, розміновує собою
  • Тарас Татарин

    Таких людей нелюдів які знущаються і гвалтують дівчат їх треба знищувати їм не має місця на світі жити  геть із нашої землі ...

keyboard_arrow_up