Відчула погану енергетику та почала викачувати яйця: як жінка ромської національності знімала пороби

Відчула погану енергетику та почала викачувати яйця: як жінка ромської національності знімала пороби

Жителька одного із сіл Борщівського району втратила дев'ять тисяч гривень.

За словами потерпілої, ще 27 січня біля будинку сусідів помітила невідому жінку ромської національності, яка продавала жіночі речі. Остання запропонувала свій товар й пенсіонерці.

Зайшовши на подвір'я продавчиня сказала, що відчуває погану енергетику і може допомогти. Пороби знімала, викачуванням яєць. Після завершення обряду вона розбила яйце і з нього вилилась рідина з чорними рештками. Пенсіонерка злякалася, але незнайомка запевнила, що все буде гаразд після молитви над грошима.

Потрібно 9 тисяч гривень, аби погана енергетика відступила. Жінка дала необхідну суму. Гостя сказала, що поверне гроші через 2 дні о 13:00. Проте старенька не повинна про обряд нікому говорити.

Відео дня

Прощаючись, ворожка залишила рейтузи, які вартували 70 гривень, не взявши за них гроші.

Проте 29 числа незнайомка не перетелефонувала, гроші не принесла і пенсіонерка зрозуміла, що потрапила в пастку шахраїв. Правоохоронці внесли даний факт в ЄРДР згідно статті 190 ККУ.  

Правоохоронці застерігають не вірити незнайомцям, не пускати сторонніх осіб в помешкання і не купувати жодних речей в гостей. Така довіра може завершитися втратою грошей та цінних речей, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: На прийом до ворожки. Ми перевірили, як "розводять" довірливих: ЕКСКЛЮЗИВ "20 хвилин" (ВІДЕО)

На Теребовлянщині роми обікрали стареньку жінку та втекли на автомобілі
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Meirav Meirav Azoulay

    Привіт сезону привітання всім своїм друзям там мене звуть Олена Авель, і я з України. Я дуже рада, що мій чоловік повернувся після шести років розлуки, і він повернувся з такою любов’ю за допомогою доктора Алаби, який мені допомагає з його духовною силою. він збиває Марко з пантелику і продовжує бачити мене у своїх мріях щодня, і показує йому, як я справді дбаю про нього, щоб скоротити історію через три дні. Марко повернувся додому з такою великою любов’ю до мене, будь ласка наступну електронну адресу: [email protected] або ви можете зв’язатися з ним за допомогою WhatsApp: +2349071995123 я бажаю вам усього найкращого, не дозволяйте нікому теж забирати вашого чоловіка від вас, незважаючи ні на що ......

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up