Відлучився на кілька хвилин: машину тернополянина обікрали серед білого дня

Відлучився на кілька хвилин: машину тернополянина обікрали серед білого дня

Впродовж доби до Тернопільського відділу поліції звернулось двоє місцевих мешканців. Вони потерпіли від рук невідомих, які привласнили майно з салонів транспортних засобів. 

29-річний тернополянин відлучився на декілька хвилин, при цьому не зачинив іномарку. Це й допомогло невідомому викрасти з середини гаманець й всю наявну готівку. Завдані збитки заявник оцінив в 4000 гривень, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Ще один факт крадіжки трапився в нічну пору доби. Невідома особа проникла до салону, шляхом розбиття вікна пасажирської дверки. Зловмисник обнишпорив салон та викрав особисті документи потерпілого. Окрім цього зловмисник зняв акумуляторну батарею завдавши збитків на чималу суму.

Відео дня

Відомості про події внесенні в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 ККУ.

Правоохоронці наголошують жителям Тернопілля бути обачними та пам’ятати, що найкраще вберегти своє майно - це забрали його з салону транспортного засобу.

Зловмисники оглядають салони іномарок, щодо наявності цінностей, які можна швидко реалізувати в ломбарди. 

Пам’ятайте, незачинений транспортний засіб – це ідеальна здобич для крадіїв. Професіоналів не зупинить і сигналізація. Допоки ви повернетесь до машини, то виявити або пошкоджене скло або замок.

Паркуйте транспортні засоби у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження. Це якщо не захистить від автозлодії, то допоможе поліцейським вийти на їх слід. 

Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, а одразу телефонуйте на лінію «102».

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • ігор

    "де встановленні камери відеоспостереження." ну судячи по відео, якраз під камерою чувак і поставив бусик, тільки це йому мало допомогло:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up