Викрав зі сховку сестри 30 тисяч гривень і разом з товаришем витратив їх

Викрав зі сховку сестри 30 тисяч гривень і разом з товаришем витратив їх

Горе-родич викрав заощадження сестри, яка перебувала на заробітках, та витратив їх з другом.

До Козівського відділення поліції із заявою про зникнення великої суми грошей звернувся батько потерпілої. Як з'ясуалось, донька постійно перебуває на заробітках, а свої заощадження  зберігала вдома. Проте одного дня батько помітив, що хтось пошкодив замок шафи, де лежали кошти. Зі сховку зникло понад 30 тисяч гривень.

У ході оперативних заходів з’ясувалося, що до крадіжки причетний брат потерпілої. Молодик пішов з дому якраз тоді, коли рідні виявили зникнення грошей.

Поліцейські встановили місце знаходження зловмисника, проте вилучити крадене не вдалося – разом з товаришами 30-річний горе-родич усе витратив.

Відео дня

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування, повыдомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Читайте також: Авто обікрали професіонали: з машини експедитора зникли 400 тисяч гривень

Неповнолітній онук вкрав у бабусі з дідом пенсію та витратив на розваги

Довідка: Стаття 185. Крадіжка передбачає:

1. Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

2. Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, - карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

3. Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

4. Крадіжка, вчинена у великих розмірах, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

5. Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сусід

    "Сховку"? Це що за написання статті? Таня, та май совість, ну яка сховка, та заміни вже чимось)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up