"Був життєлюбом та оптимістом": що відомо про смерть тернопільського студента, який перебував у розшуку

"Був життєлюбом та оптимістом": що відомо про смерть тернопільського студента, який перебував у розшуку
  • Зниклого студента ЗУНУ 21-річного Юрія Зайкова знайшли мертвим вчора, 13 грудня. Смерть молодика підтверджують і в поліції.
  • Викладачі університету не можуть повірити, що хлопця немає серед живих.

Нагадаємо, Юрій Зайков, 1999 року народження, був жителем Волочиська Хмельницької, але жив та працював у Тернополі. Він навчався на четвертому курсі ЗУНУ в інституті міжнародних відносин ім. Б. Гаврилишина на спеціальності "Готельно-ресторанна справа. З десятого грудня студент не виходив на зв'язок ані з рідними, ані з друзями.

Юрій Зайков був випускником 2017 року Волочиського НВК у складі середньої загальноосвітньої школи І ступеня та гімназії.

Співробітники Тернопільського відділу поліції розшукують безвісти зниклого Зайкова Юрія Григоровича, 1999 року народження жителя Волочиська Хмельницької області. Останнім часом хлопець проживав та працював в Тернополі. З 10.12 на зв'язок з рідними не виходить. Така інформація  з'явилася на сайті поліції 12 грудня. 

Відео дня

На жаль, уже через день хлопця знайшли мертвим.

Те, що Юрія вже немає серед живих, підтверджує заступник начальника відділу комунікації Головного управління нацполіції в області  Андрій Василик. 

– Його смерть стала для мене шоком, – каже колишній однокімнатник Юрія Богдан Ігнатюк. – Про те, що Юри більше немає мені розповіли сьогодні вранці вахтери. Він був дуже хорошою людиною, вчився та працював, захоплювався татуюваннями і робив їх іншим людям. Я жив з ним до літа, а далі він переїхав. В будні Юра ходив на роботу, а на вихідні їздив додому.

Що відомо про смерть студента?

Він повідомив, що студент вчинив самогубство. Деталі в поліції обіцяють розповісти згодом.

Журналісти "20 хвилин" звернулися за коментарем в університет, де навчався покійний. Там шоковані звісткою і не розуміють, що стало причиною трагедією.

 – Він був дуже здібним, працелюбним, відповідальним студентом, – повідомила начальник відділу інформації та зв'язків з громадськістю ЗУНУ Олена Васильків. – Ми не можемо розповісти про деталі його смерті, адже не знаємо про них. Це вже буде зрозуміло пізніше.

Зі скорботою та жалем про смерть Юрія Зайкова розповідає і директор інституту міжнародних відносин ім. Б.Гаврилишина Ірина Іващук. 

Викладацький склад університету також не може повірити в смерть молодика.

Матеріал доповнюється. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Татьяна Любимова

    😥😥😥😥😥
  • Georgiy Koncemal

    Шановні, не придумуйте свого, яке Царство Небесне??? Самогубство це пряма дорога в пекло!!! Він у пеклі буде горіти і жоден не вимолить у Бога для його раю, так сказав Господь, почитайте, що сказано, що прощати гріх  Господь може лише на землі!! Ніде не сказано, що після смерті можна вимолить для покійного рай, НІДЕ!!! Нажаль пропав хлопець... Наприклад: Все життя пив, гуляв, до Церкви не ходив, жив блудив, грішив, ненавидів а тут бац і після смерті попросять йому рай, Бог справедливий!!! Діла підуть за ними у небо і будуть його судити і оприділять де він буде.

    Olha Borys reply Georgiy Koncemal

    Не можу пройти повз цього коментаря. Сталась жахлива трагедія.  Хлопець закінчив життя самогубством. Досить таки хороший хлопець (знала його особисто), а Вас хвилює лиш те, що люди написали  "Царство небесне" і те, що сказав Бог?? Серйозно? Я просто в шоці!
  • Ліда Зарембська

    ++++++
  • Лиана Жубаржицкая

    🙏🙏🙏
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up